Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bruntál přejel Zlatníky a zachránil se v soutěži


Branky


0

Bruntál šel do vedení už v 11. minutě, kdy se prosadil Havlíček. Do poločasu navýšil vedení domácí družiny Hendrych. Nástup do druhého dějství Bruntál zastihl v dobrém rozpoložení, neboť se během šesti minut střelecky prosadili Ostrák a opět Hendrych a bylo prakticky po zápase. Zlatníky jen kosemticky upravily skóre Kavanem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K předposlednímu domácímu zápasu nastupovali naši hráči s vědomím toho, že pokud prodlouží sérii neporazitelnosti a zvítězí, s předstihem si zajistí záchranu v soutěži. A hned od úvodu jsme to vzali za správný konec. Už v první minutě zahrozil Hendrych a další šance na sebe nenechaly    dlouho čekat. V 11.munutě jsme se dočkali , když Patrik Havlíček postupoval sám na hostujícího brankáře a hokejovým blafákem otevřel skóre. Hosté spoléhali především na rychlé protiútoky a hlavně z jejich pravé strany nám hrozilo nebezpečí. Naštěstí ale neměli správně seřízená mířidla nebo jejich pokusy zlikvidoval spolehlivě chytající Šulák. Domácí nadále byli lepším týmem a vytvářeli si další šance, ale v zakončení se nevedlo Žatkovi ani Hendrychovi. Ale právě Hendrych se ve 35.minutě přeci jen prosadil, když využil přihrávku výborně hrajícího Havlíčka a zvýšil náskok domácího týmu.

 

Hned v úvodu druhé půle se opět mohl trefit Hendrych, ale samostatný nájezd neproměnil. Radovat jsme se mohli opět ve 48. minutě. K přímému kopu se postavil dirigent hry Ostrák a výstavní trefou vymetl pavučiny hostující branky. Hned za tři minuty se trefil Hendrych a bylo to o čtyři góly.  Domácí i hostující tým prostřídal a všichni si mysleli, že se zápas v poklidu dohraje. Ale až tak klidné to nebylo. Nejprve jsme neproměnili další šance, kdy Svrčina a Břuchanský zahodili tutovky. Svrčina ještě pomohl svou nepřesností hostům snížit a poté se začalo pořádně jiskřit. Do potyčky se dostal Kačeriak, což se naštěstí obešlo bez vyloučení, ale střet Stefanovského s hostujícím útočníkem už byl oceněn druhou žlutou kartou a následně červenou pro našeho hráče. Závěrečný hvizd rozhodčího znamenal tři body pro domácí, kteří se tak i v příští sezóně mohou těšit na boje v 1.B třídě.  

 

ZDROJ TEXT: http://www.fcsobruntal.cz



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Radek Zatloukal (trenér): Utkání se nám herně i výsledkově povedlo. Věděli jsme, že vítězství pro nás znamená záchranu. Možná nás už mnozí odepisovali, ale my jsme ukázali, že určitou kvalitu máme. Uhráli jsme na jaře potřebný počet bodů a jsem rád, že se nemusíme strachovat do posledního kola, jak to dopadne. Všem hráčům a celému realizačnímu týmu bych chtěl touto cestou poděkovat za to jak se z téměř bezvýchodnou situací vypořádali.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (asistent trenéra, pro denik.cz): Posledním kola se jedou podle stejného scénáře. Naše hra není dobrá, a navíc se trápíme v koncovce.



Sestavy


MFK Bruntál B
J. Šulák [-] - D. Kačeriak [-] (67. T. Břuchanský [-] ) , M. Schovánek [-] , M. Piňos [-] (89. A. Dluhoš [-] ) , M. Ostrák [-] (59. F. Stoklasa [-] ) , J. Hendrych [-] (52. R. Svrčina [-] ) , P. Havlíček [-] , L. Dorňák [-] , J. Žatka [-] (57. M. Rončák [-] ) , M. Stefanovský [-] , T. Hajdík [-]

TJ Sokol Zlatníky
R. Šupola [-] - J. Kavan [-] (82. J. Morys [-] ) , O. Kořínek [-] (57. V. Morys [-] ) , I. Paleta [-] , L. Němčík [-] , M. Velecký [-] (57. R. Uvíra [-] ) , L. Fajkus [-] (57. V. Alt [-] ) , L. Rončka [-] , D. Holuša [-] , T. Řehulka [-] , T. Němčík [-]

ŽK: 16. M. Ostrák , 58. M. Stefanovský - 53. J. Kavan , 90. D. Holuša . ČK: 81. M. Stefanovský .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - PORUBEK Václav, NEDĚLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.