Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dublovice se rozstřílely, devíti góly zostudily Novou Ves


Branky


13. J. Lomoz , 20. D. Krůta , 39. D. Krůta , 41. M. Dudek , 60. D. Krůta , 63. J. Jelínek , 66. D. Krůta , 73. J. Lomoz , 82. V. Kopka - 88. P. Sabon
0

Dvakrát po sobě naštvali fotbalisté Dublovic své náročné fanoušky domácími porážkami se zachraňujícími se týmy, a tak je proti sloučenému mužstvu Nové Vsi a Malé Hraštice přišla podpořit jen hrstka nejvěrnějších. Ti pravidelně každou trefu svých miláčků slaví panákem kořalky a v neděli opouštěli hřiště pořádně veselí. Domácí totiž po kanonádě na Kovohutích předvedli další střelecký koncert, když soupeře zesměšnili devíti góly. A světe div se, odepisovaný David Krůta se blýskl čtyřmi zásahy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od druhé branky přestali hosté existovat

Prvních dvacet minut to na debakl pro hosty nevypadalo. Hned v první minutě šel po krásné přihrávce Slavíka sám na gólmana Nožička, netrefil však Ješutovu bránu. To Dublovičtí byli v koncovce mnohem přesnější a hlavně produktivnější. Ve 13. minutě otevřel skóre domácí kapitán Lomoz, a když se po dalších sedmi minutách poprvé v utkání prosadil útočník David Krůta, existovalo pak na hřišti jen jedno mužstvo. A to domácí, kteří po pěkných akcích mohli o poločase do kabin odcházet klidně se sedmigolovým náskokem. Stav byl však pouze 4:0, když se v závěru poločasu do listiny střelců zapsali opět Krůta a po něm Dudek, kteří v poslední době nastupují většinou za béčko ve IV. třídě.

Kýžené desítky se fanoušci nedočkali

Druhý poločas se hrál za absolutní dominance hráčů Dublovic. Při pohledu na jejich hru, pohyb, nápadité kombinace a střelecký apetit si nejeden z diváků položil otázku: jak je možné, že toto mužstvo doma selže s Jincemi a Rosovicemi, které hrají na chvostu? Po hodině hry dovršil hattrick David Krůta, jenž za šest minut překonal bez zájmu chytajícího gólmana Vitáska v duelu počtvrté. Mezitím se trefil Jelínek, a poté zmovu kapitán Lomoz, ale i náhradník Kopka. Domácí nastříleli soupeři nakonec devět branek, ovšem poslední slovo patřilo hostům, když skóre korigoval Sabon na konci krásnou střelou z rohu velkého vápna na zadní tyč. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dublovice
Josef Ballon (trenér):: Zatímco podzimní zápas, ve kterém jsme byli rádi za remízu 4:4, měl parametry I. B třídy, tentokrát měl fotbal spíš úroveň třetí třídy. Tak odevzdaného soupeře jsme na jaře nepotkali, kluci si ho rozebírali, jak chtěli a jejich gólman skoro nic nechytil. Hvězdou byl David Krůta, a to proměnil jen polovinu šancí.

TJ Sokol Nová Ves
Jan Petrák (kapitán mužstva):: Takový výsledek, to je pořádná ostuda. Už aby byla letní přestávka. Snad se dáme přes pauzu dohromady.



Sestavy


TJ Sokol Dublovice
V. Ješuta [-] - M. Čejda [-] , J. Jelínek [-] (75. V. Kopka [-] ) , L. Bém [-] , J. Dvořák [-] (63. P. Vystyd [-] ) - M. Dudek [-] , M. Vondrák [-] , M. Ballon [-] (70. J. Pešek [-] ) , A. Burian [-] - D. Krůta [-] , J. Lomoz [-] -

TJ Sokol Nová Ves
J. Vitásek [-] - P. Burian [-] , P. Plíva [-] , M. Jiráň [-] , J. Petrák [-] - M. Slavík [-] , P. Sabon [-] , F. Knuth [-] , O. Fafejta [-] (58. T. Petrák [-] ) - O. Német [-] , J. Nožička [-] (20. L. Vaňha [-] ) -

Počet diváků: 45. Rozhodčí: Sandr Václav - BEŇO Roman (N), ŠUPÁČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.