2:6
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítěznou šňůru Bohutína rázně uťal lídr z Rožmitálu


Branky


4. J. Bittner , 44. R. Bartoš - 8. M. Zrno (p.) , 33. P. Mora , 41. T. Drechsler , 51. P. Mora , 84. J. Váně
0

Šest utkání za sebou fotbalisté Litavanu Bohutín slavili samá vítězství, než v domácím prostředí tvrdě narazili. Jejich výherní sérii přerušil staronový účastník I. B třídy a suverénní vládce okresního přeboru z Rožmitálu, který navzdory špatnému začátku ještě do poločasové přestávky vývoj utkání obrátil a po změně stran už dominoval. Výsledkem byl půltucet gólů v síti domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí pykali za chyby, které trestal Mora

První poločas nabídl oboustranně pohledný kombinační fotbal. Domácí využili hned svoji první šanci. Ve 4. minutě se po kombinaci střebem hřiště dostal míč až k volnému Bittnerovi, který se protáhl kolen posledního hráče hostů a podél vybíhající Zrna trefil na zadní tyč. Radost domácím ale nevydržela dlouho, už v 8. minutě vystihl Mora pomalou malou domů, následoval faul a nařízenou penaltu proměnil brankář Zrno. Následovala pasáž hry s náznaky šancí na obou stranách. Ve 30. minutě vyšla domácím kolmá přihrávka za obranu, po které běžel sám na branku Bartoš, bohužel pro domácí trefil jen tyč. Hosté se hned z protiútoku dostali po dlouhém výkopu a prodloužení hlavou za obranu domácích a Mora nekompromisně zakončil ránou na první tyč. V 38. minutě mohli hosté přidat další gól, po akci Drechslera, který našel zpětnou přihrávkou spoluhráče na malém vápně, jeho střelu nepustil do odkryté branky Bittner. Hosty tato neproměněná šamce dlouho nemrzela, ve 41. minutě dostal balón mezi stopery Drechsler a svůj průnik zakončil gólem na 1:3. Domácí ale dokázali ve 44. minutě snížit, po přihrávce Bucha se ve skluzu prosadil Bartoš - 2:3.

Ve druhém poločase stříleli góly pouze hosté

Druhý poločas začal ve stejném tempu jako poločas první. V 51. minutě hosté získali odražený balón na půlící čáře a po rychlé přihrávce za obranu se prosadil Mora, který bez problémů zakončil svůj průnik. O minutu později udělali domácí obrovskou chybu v rozehrávce, když doslova namazali Hausletnerovi, který si všiml vyššího postavení domácího golmana a rychlým lobem z 35 metrů jej přehodil a zvýšil na rozdíl tří branek. Po tomto gólu bylo prakticky po zápase. Hosté drželi lépe balón a zbytek zápasu kontrolovali. Za stavu 2:5 hosté ještě nevyužili několik dobře se vyvýjejících akcí. V 84. minutě po další chybě v rozehrávce domácích dal konečnou podobu výsledku Váně, který trefil z 20 metrů levou šibenici.



Ohlasy k zápasu


Litavan Bohutín
Milan Novák (kapitán mužstva):: Vstup do utkaní se nám povedl a ve čtvrté minutě jsme šli do vedení. Rožmitál ale dokazal reagovat rychlými brejky a ještě do poločasu strhl vedení na svou stranu. Bohužel ve druhém poločase jsme se opět nevyvarovali hrubých chyb v rozehrávce, které soupeř dokazal trestat góly. Na slibný vývoj z prvního poločasu jsme jiz nedokázali navázat a Rožmitál v poklidu kontroloval hru a potvrdil svou suverenitu v okresním přeboru.

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Ondřej Pejsar (záložník):: Dnes musím i já smeknout před Petrem Morou, který podal výborný výkon a byl celý zápas naším tahounem směrem dopředu. Podle mě to byl jeho nejlepší výkon na jaře. Soupeř nás zlobil jen v prvním poločase, pak už jsme ovládli dění na hřišti.



Sestavy


Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - V. Průša [-] , M. Novák [-] , J. Bittner [-] , T. Rákosník [-] - J. Čížek [-] , M. Rampa [-] , D. Straka [-] , D. Grosman [-] - Z. Buch [-] (59. L. Kuneš [-] ) , R. Bartoš [-] -

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] - J. Kuchyňka [-] , L. Hofman [-] , M. Janoušek [-] (70. P. Sedláček [-] ) - J. Hausleitler [-] , P. Mora [-] , O. Pejsar [-] , J. Váně [-] - M. Šturc [-] , T. Pecha [-] (81. K. Pazderník [-] ) , T. Drechsler [-] (62. P. Leitermann [-] ) -

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - CHMEL Jaroslav, JANOŠŤÁK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.