R. Hůla 84.
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jince si zavařily, s Počepicemi vydřely pouze remízu


Branky


2

Zatímco hosté z Počepic už mají smutnou jistotu, že okresní přebor po roce opustí, jinečtí fotbalisté se stále o záchranu v soutěži perou. Proti beznadějně poslednímu celku tabulky potřebovali nutně získat tři body, ovšem jejich plány se začaly hroutit ve druhé minutě, kdy inkasovali z kopačky Marka Skalického. Domácí pak měli převahu, šance, ale výborného brankáře Pudila překonali až šest minut před koncem. I když v závěru vrhnuli všechny síly do útoku, museli vzít zavděk remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šokoval v úvodu počepický Marek Skalický

Hned po rozehrání prošel půl hřište jinecký Kašpárek, hostující brankář Pudil jeho střelu vyrazil a Zadinu počepická obrana nepustila k dorážce do prázdné branky. Z následné protiakce chyboval Aleš Hůla a přes veškerou snahu brankáře Suska šli hosté svým nejlepším střelcem Markem Skalickým už ve druhé minutě do vedení. Domácí byli v šoku a hráli jako opaření. Soupeře dokázali přitlačit až v závěru poločasu, ale Dráb střílel pouze do tyče.

Na hostujícího brankáře vyzrál jen Radek Hůla

Po poločasové bouřce v kabině domácí přidali na obrátkách, jenže jak už to bývá, z přemíry snahy se těžko probíjeli do šancí, navíc jim v koncovce proti chvílemi čarujícímu brankáři soupeře Pudilovi chyběla chladná hlava. Enormní tlak Jineckých byl zúročen až v 82. minutě brankou Radka Hůly. Domácí fotbalisté potom zcela otevřeli hru, aby získali tři body nutné k záchraně. Jinečtí hráli v závěru na maximální riziko, když vzadu nechávali jen dva obránce, avšak nebezpečné střely Beneše a Kašpárka hostující gólman bravůrně zlikvidoval. Ani po několika závarech v šestnátce a sérii rohových kopů už nikdo z jineckých hráčů míč za záda Pudila neprocedil, a tak se body dělily.



Ohlasy k zápasu


SK Jince 1921
Martin Vůjtěch (předseda klubu):: Nechci tady brečet, domácí zápas jsme opět nezvládli. Ale je pro mě nepochopitelné, že ačkoli byli na zápas delegováni dva rozhodčí, tak pan Ledínský, funkcionář Počepic, byl prý těsně před utkáním donominován jako pomezní. Když jsem se zeptal kým, tak mi na to nedokázal odpovědět. Zápas mával tendečně a v postatě nás k brance Počepic ani nepustil.




Sestavy


SK Jince 1921
M. Susko [-] - T. Zadina [-] , J. John [-] (32. P. Šobek [-] ) , M. Píchal [-] , L. Dráb [-] (65. F. Bačák [-] ) , A. Hůla [-] (55. P. Vejr [-] ) , M. Beneš [-] , Z. Kašpárek [-] , M. Píchal [-] , P. Novák [-] , R. Hůla [-]

TJ Sokol Počepice
J. Pudil [-] - T. Bambas [-] , Z. Slanina [-] , J. Mrázek [-] , J. Zdeněk [-] , M. Skalický [-] , V. Skalický [-] (60. J. Doležal [-] ) , M. Pejša [-] , J. Chyle [-] , M. Chlasták [-] (24. R. Chyle [-] ) , J. Hájek [-]

ŽK: 8. A. Hůla .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Slepička Milan - DUBSKÝ Jindřich, LEDINSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 6. 2016 22:25
Dobrý den Zdeňku,
přesně jak situace popisujete zde, můžete informace dodávat redaktorovi po každém utkání vašeho týmu SK Jince, aby reportáže byly co nejpřesnější. Jistě chápete, že redaktor nemůže být na každém utkání a proto informace čerpáme právě od lidí z klubu, co na utkání byli. Budeme velmi rádi, když napíšete na email info@fotbalunas.cz a uvedete kontakt, na kterém by vás redaktor zastihl.
Už se těšíme na spolupráci.
fotbalunas.cz
7. 6. 2016 14:22
Dobrý den.
Nevím kdo je autorem těchto nesmyslů, ale zřejmě nějaký pán Krátký, který je podepsán jako autor článku. No tedy pane Krátký...píšete tu s prominutím opravdu ho...na a to už po několikáté. Asi jste si na kluky z Počepic zasedl, nebo neumíte napsat nic lepšího. O Vašich kvalitách nepochybuji, protože z článků, které píšete je poznat, že se vyznáte, a že jste zápas osobně navštívil (tohle byla ironie jen kdyby to nebylo poznat) :-) Pokud Vás baví psát články o jednotlivých zápasech, doporučím Vám je nejdříve OSOBNĚ navštívit a pak teprve něco psát protože takhle ze sebe děláte akorát...nebudu raději psát.
V zápase s Jincema nebyl od samého začátku lepší tým ale ten Počepický měl o trošku navrch a to Vám potvrdí kdokoli z Jinců. Krom první šance, kde soupeř překvapil naší obranu tím, že z rozehrávky hned zaútočil si soupeř moc šancí nevytvořil a my z následného protiútoku skórovali. Do poločasu jsme nastřelili ještě břevno, ale to se k Vám asi také nedoneslo. Kvalitu soupeře nijak nesnižuji, bylo to nahoru dolu a zápas jako takový musel být zajímavý nejen pro diváka, ale i pro nás hráče na hřišti. V druhé polovině zápasu to mělo podobný průběh, kde se opět hrálo nahoru dolu. Z náhodné akce se podařilo soupeři vyrovnat (nevím jistě, ale ve skrumáži před bránou jsme si dali snad i vlastní gól) po vyrovnání soupeř hru opravdu otevřel, což máte pravdu a chválím Vás, ale tutové šance z protiútoků zahazovali hráči Počepic. Počepice, po výborném zákroku gólmana Jinců nastřelili spojnici a pak to byla přehlídka v zahazovaní tutových šancí ze strany Počepic. Skórovat aspoň z poloviny šancí, které jsme ve druhém poločase měli, vezli bychom si z Jinců výhru minimálně 4:1. Bohužel střelecká produktivita Počepic je špatná, proto se letos s okresním přeborem loučíme. Pro spoustu kluků z Počepic jsou tohle cenné zkušenosti, které mnozí z nás neměli možnost nikdy nikde nasbírat. Když se dlouhodobě nedaří, na tým padne deka a pak už se to veze. Byť se nám ale takhle dlouhodobě nedaří, pořád držíme spolu, v zápasech ani po něm si nenadáváme a náš tým stále drží jako jeden celek i v těchto těžkých chvílích. Nikdo z nás se na to nevykašlal a kalich hořkosti dopíjíme až do dna celý tým. V soutěži nás provázela hodně smůla, nepovedlo se nám získat nové posily, ve spoustě zápasech chytali kluci z pole, nebo golmani, kteří léta nechytali a po několika odehraných kolech nás opustil trenér, tak se trénování chopili hráči Počepic sami. Chtěl bych Vás touto cestou pane Krátký poprosit, aby jste příště zápas Počepic navštívil a pak teprve něco psal. Do konce sezóny zbývají 2 zápasy, tak se buď stavte...hrajeme teď doma s Luhama nebo si pošlete někoho, kdo Vám dá přesnější informace. Takhle to pak vypadá, jako že jste sledoval jiný zápas.

S přátelským pozdravem Zdeněk Slanina, hráč Počepic s číslem 12 na zádech.