V Trhových Dušníkách diváci v souboji s Dobříši B gól neviděli


Branky


0
Nebylo to nudné střetnutí, přestože žádný gól nenabídlo. V Trhových Dušníkách v sobotním odpoledni hráli domácí fotbalisté s dobříšskou rezervou bez branek, ale jejich souboj nabídl všem přítomným kvalitní fotbal se spoustou vzruchu, šancí a zajímavých momentů, takže diváci odměnili obě mužstva po závěrečném hvizdu rozhodčího zaslouženým potleskem.

 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí marně bušili na Jechortovu svatyni

V Trhových Dušníkách se hrálo utkání výborné úrovně, kdy dobříšské mužstvo mělo častěji balón na svých kopačkách, ale domácí hráči se pro změnu mnohem víc dostávali do brankových příležitostí. A nebylo jich vůbec málo. Jen v prvním poločase se dvakrát dostal do úniku Gasch, s jeho přihrávkami do malého vápna si však obrana hostů v čele s brankářem Jechortem poradila. Krásnou střelu po samostatné akci předvedl Pravda, dobříšský gólman byl vsak opět na svém místě. Prosadit se snažil i domácí kanonýr Smejkal, i toho ovšem brankář Jechort vychytal. Hosté předváděli běhavý fotbal, ale jen po velké vápno domácího celku a pořádnou šanci si v prvním poločase prakticky nevytvořili.  

Trhové Dušníky neproměnily žádnou z možností

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Hosté kombinovali na útočné polovině, do zakončení se občas dostali, ale jejich jedinou stoprocentní šanci po střele do tyče a následné dorážce téměř do prázdné branky zázračným zákrokem zmařil domácí brankář Krejza. Naopak domácí vyráželi do nebezpečných brejků a předháněli se v jejich neproměňování. Dobříšské obraně opakovaně únikal Gasch s Ďurišem, ovšem bez efektu. Možnost ke skórování měl i střelec Smejkal, jenž tentokrát neměl přesnou mušku, nebezpečné byly střely Budějského, jenže hostující gólman odolával. Největší šance přišla v úplném závěru utkání, kdy po ukázkové akci domácích po ose Doubek, Budějský mohl do úplně prázdné brány zakončovat Smejkal, ale chybělo mu pár centimetrů, aby míč zasáhl. 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trhové Dušníky
Bohumil Černý (vedoucí týmu):: Byl to velmi kvalitní zápas. Hosté z Dobříše nás sice v poli kombinačně přehrávali, ale naše obrana je s výjimkou jednoho momentu k ničemu nepustila. My jsme si naopak vytvořili poměrně dost šancí, jenže výborného Jechorta v brance Dobříše jsme nepřekonali.

MFK Dobříš B
Fanoušek MFK Dobříš B:: Měli jsme sice většinu utkání balón pod kontrolou, ale směrem dopředu jsme byli bezzubí. Soupeř hrál jednoduše a vytvořil si nějaké šance, proto bod z Trhových Dušník bereme.



Sestavy


TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - J. Smejkal [-] - J. Dörfl [-] , T. Míka [-] , M. Stránský [-] (55. D. Budějský [-] ) , P. Gasch [-] , J. Doubek [-] , Z. Malý [-] , L. Ďuriš [-] , J. Pravda [-] , R. Kareš [-]

MFK Dobříš B
J. Jechort [-] - M. Řechka [-] , J. Čihák [-] , M. Liška [-] (46. V. Kuchař [-] ) , Z. Fic [-] , Š. Kuchař [-] , P. Kozohorský [-] (55. M. Čálek [-] ) , V. Karásek [-] , J. Pilecký [-] , J. Zbíral [-] , J. Horáček [-]

ŽK: 38. L. Ďuriš , 67. R. Kareš - 57. Š. Kuchař , 64. J. Pilecký , 78. V. Kuchař .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stehlík Jan - SLEPIČKA Milan, DUBSKÝ Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.