P. Junek 30.
1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožmitál se ponořil do víru oslav, po výhře na Dobříši postupuje


Branky


0

Souboj vedoucích mužstev tabulky okresního přeboru byl reklamou na kvalitní fotbal. Atraktivnímu zápasu na dobříšském stadionu V Lipkách nechybělo nic. Oba soupeři předváděli ofenzivní fotbal s řadou šancí na obou stranách. Hosté z Rožmitálu se celkem rychle a snadno dostali do dvoubrankového trháku a dovolili domácím jen snížit. Díky výhře si zajistili triumf v soutěži a hned po utkání rozjeli bouřlivé postupové oslavy, když se po roce vrací do I. B třídy 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rychle získali dvoubrankový náskok

Aktuálně dvě nejlepší mužstva soutěže předváděla od začátku ofenzivní podívanou a šancí na obou stranách se urodilo opravdu hodně. Tu první zahodil ve 3. minutě domácí Karas a chvíli poté jej na druhé straně po Sukově přihrávce napodobil Hausleitner. V šesté minutě se už skóre měnilo, když domácí obránci nechali propadnout Váněho centr po rohovém kopu až ke Škáchovi, který zamířil přesně k tyči - 0:1. Hosty pak dvakrát podržel brankář Zrno, který nejdříve s Kuchyňkovou pomocí zlikvidoval šanci Manna, aby si poté sám poradil i s velkou příležitostí Junka. Nevyužité šance Dobříšské mrzely o to víc, že v 18. minutě inkasovali podruhé, když Leitermann dotlačil za Součkova záda Váněho centr. Útočná partie pokračovala dál. Ve svých šancích neuspěli domácí Mann ani rožmitálský Leitermann. Ve 30. minutě se Dobříšští dočkali snížení poté, co Karas vrátil před Zrnovu branku přetažený centr a Junek střílel do prázdné branky - 1:2. Krásný fotbalový moment, i když bez gólové tečky, předvedl hned po rozehrání Hausleitner. Všiml si vyběhnutého gólmana a pokusil se ho z poloviny hřiště přehodit, míč se však pouze odrazil od břevna. Na konci poločasu domácí dostali soupeře pod velký tlak, z něhož vytěžili tři velké šance. Junek, Talůžek a Kuchař je však neproměnili, protože Zrno proti nim opět vytáhl několik výborných zákroků.

Po obrátce se už střelci gólově neprosadili

Také druhý poločas byl reklamou na výborný fotbal. Hned v úvodu mohl vyrovnat Karas, který však mířil hlavou vedle. Na druhé straně spálil dvě jasné příležitosti Mora a Hausleitnerovu střelu po Váněho přihrávce zastavila tyč. Výborně chytající Zrno se pak znovu vyznamenal při nebezpečném průniku Suchana. Až do konce se pokračovalo v obrovském tempu a v ofenzivním duchu, kdy se šance střídaly na obou stranách. Ty největší spálili dobříšský střelec Karas a na druhé straně Drechsler, takže fotbalisté Rožmitálu uhájili těsně vítězství a mohli rozjet postupové oslavy.



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš B
Miloš Krátký (vedoucí mužstva):: Na Dobříší se hrál z obou stran atraktivní fotbal s mnoha šancemi. Hosté se dostali celkem lacino k dvoubrankovému náskoku, my své šance bohužel neproměnili. Posledních dvacet minut hosté hlídali výsledek a mohou se těšit na I. B. třídu.

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Ondřej Pejsar (manažer klubu):: Bylo to velmi těžké utkání, které mělo parametry zápasu o soutěž výš. Pod náhradním trenérem Markem Trefným, který naordinoval týmu útočný fotbal, jsme nic než vítězství nebrali. Podržel nás brankář Zrno. Ač sestava byla prošpikovaná celou radou dorostenců, ukázali, že se nemusíme bát o rožmitálský fotbal. Dobříšský celek s řadou vynikajících matadorů v čele s Karasem nám kladl velký odpor a nám se nepodařilo dostat domácí na kolena.



Sestavy


MFK Dobříš B
T. Souček [-] - M. Řechka [-] , J. Suchan [-] , R. Talůžek [-] (69. S. Máša [-] ) , L. Mann [-] , M. Liška [-] (80. J. Čihák [-] ) , Š. Kuchař [-] , P. Kozohorský [-] , P. Junek [-] , J. Karas [-] , J. Horáček [-]

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] - V. Škácha [-] , P. Leitermann [-] (79. M. Trčka [-] ) , J. Kuchyňka [-] , D. Suk [-] (46. M. Janoušek [-] ) , J. Hausleitner [-] , P. Varadin [-] (65. O. Pejsar [-] ) , P. Mora [-] , K. Pazderník [-] (46. M. Šturc [-] ) , J. Váně [-] (63. T. Drechsler [-] ) , T. Pecha [-]

ŽK: 35. R. Talůžek , 83. J. Horáček , 86. Š. Kuchař - 60. P. Mora .
Hráči zápasu: J. Horáček - M. Zrno , V. Škácha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - KELNER Patrik, STEHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.