Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dublovičtí naštvali své fanoušky, doma podlehly i Rosovicím


0

Podruhé během čtrnácti dnů naštvali fotbalisté Sokola Dublovice své vlastní fanoušky. Zatímco před dvěma týdny doma podlehli o záchranu bojujícím Jincim, tentokrát si slabší den na svém hřišti vybrali v duelu se sestupem ohroženými Rosovicemi, které si odvezly překvapivě cenné tři body. Jediné, co náročné dublovické publikum potěšilo, byla nádherná trefa kapitána Lomoze nůžkami, po které srovnal na 1:1. Dotáhnout náskok soupeře domácí dokázali ještě jednou, ale na produktivní hosty nestačili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tleskalo se jen gólové parádě Lomoze

Čert ví, co se s domácími dělo, protože v utkání s Rosovicemi byli velkými favority, ale totálně selhali. Na některých hráčích jakoby ležel stín únavy ze stredečního pohárového finále na Dobříši a s výjimkou několika krátkých pasáží se jim nepodařilo najít správný rytmus. Rosovičtí pochopitelně závětřili šanci a hráli vyrovnanou partii, ve které byli nebezpečnější než domácí. První gól měl na kopačce záložník Kotrbatý, ovšem netrefil Ješutovu branku. Varování protivníka však nevzali domácí vážně, a tak od 26. minuty prohrávali. Procházka obešel jednoho z dublovických zadáků a obstřelil gólmana - 0:1. Vedení hosté udrželi jen devět minut, když se do centru na zadní tyč akrobaticky položil kapitán Lomoz a nůžkami vystřihl gólovou parádu, která sklidila zasloužený aplaus obecenstva. Jeho trefě dokonce zatleskal i velmi dobře pískající rozhodčí Schořovský.

Štofíra dvěma góly nasměroval hosty k výhře

Do druhé půle lépe vstoupili hosté, kterým v 52. minutě po rohu vrátil vedení pohotovou dorážkou útočník Štofíra a s brankami se roztrhl pytel. Na jeho zásah domácí reagovali gólem Buriana, jenž po centru spoluhráče placírkou uklidil míč za Soukupova záda - 2:2. V 66. minutě napřáhl dva metry za hranicí šestnáctky Štofíra a výstavní šajtlí potřetí překonal strážce dublovické svatyně. Domácí pak soupeře z Rosovic přimáčkli na jeho polovině, jenže z patnáctiminutového tlaku kromě řady rohů a několika závarů nic nevytěžili. Naopak v 82. minutě udeřilo na druhé straně, když Tuháček našel na malém vápně nezištně Švejnohu, a ten rozhodl. Vzápětí přidal gólovou pojistku po centru Kopeckého z trestného kopu rosovický kanonýr Tuháček a domácí byli na odpis. Nic na tom nezměnil ani gól Jelínka ve druhé minutě nastaveného času.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dublovice
Fanoušek Sokola Dublovice:: Hodně dlouho už na fotbal nepůjdu. My se na tribuně rozčilujeme a trenéři se tomu, co předvádějí hráči na hřišti smějou. Dostat doma od tak mizerného soupeře pět gólů, to je ostuda.

TJ Sokol Rosovice
Jan Pinsker (kapitán týmu):: Byla to vydřená výhra. Po vyrovnané první půli jsme začali po přestávce lépe, ale za stavu 2:3 jsme si vybrali slabší pasáž, kdy nás domácí na čtvrthodinu uzamkli před naší brankou, ale přežili jsme to. Konečně nám tam začaly padat góly.



Sestavy


TJ Sokol Dublovice
V. Ješuta [-] - J. Jelínek [-] , M. Čejda [-] - M. Vondrák [-] , A. Burian [-] (75. J. Pešek [-] ) - J. Dvořák [-] , D. Krůta [-] , M. Vondrák [-] , L. Bém [-] , J. Lomoz [-] , M. Tesárek [-]

TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [-] - M. Formánek [-] , M. Kopecký [-] , J. Peták [-] - V. Peták [-] (53. M. Tran [-] ) , J. Kotrbatý [-] (79. A. Švejnoha [-] ) - J. Tuháček [-] - J. Pinsker [-] , M. Štofíra [-] (87. M. Dostál [-] ) , J. Gregorek [-] , V. Procházka [-]

ŽK: 41. J. Jelínek .
Hráči zápasu: J. Lomoz - M. Štofíra .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Schořovský Jan - MALÝ David, PROCHÁZKA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.