Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jince vyválčily z přestřelky s Pičínem jen bod za remízu


Branky


0

Byl to že strany fotbalistů Pičína klasický jarní zápas. Přestože na hřišti o udržení v okresním přeboru bojujících Jinců vedli během první půle už o dvě branky, pohrdli možnostmi náskok navýšit, umožnili soupeři vrátit se do hry a stav vyrovnat. Ani jejich další gól o život bojující domácí nezlomil. Jince vrhnuly všechny síly do útoku a v nastaveném čase vyfoukl hostům vítězství Dráb. Jako cenu bude mít jeho vyrovnávací trefa, na to odpoví až zbývající kola soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červenka s Ježkem domácím zle zatápěli

Domácí vstoupili do zapasu dobře.  Po břevnu Kašpárka z přímého kopu soupeře dál tlačili, ale bez výraznější šance. Jejich počáteční aktivita se postupně vytratila a od dvacáté minuty se iniciativy chopili hosté z Pičína. Jinecké obraně zle zatápěli pokutovém území útočníci Červenka s Ježkem a během jedenácti minut domácí prohrávali o dvě branky. Po brejkových situacích chladnokrevně zakončili ve 26. minutě Červenka a poté i jeho útočný parťák Ježek, ovšem další šance hosté spálili. Vlastní nedůraznosti naopak umožnili domácím těsně před poločasem snížit, když se prosadil veterán Píchal.

Divočina v druhé půli přinesla nakonec smír

Ve druhém poločase Jinečtí soupeře přitlačili, ale bez výraznější šance. Dobře hrající obrana hostů držela domácí v uctivé vzdálenosti od své branky a všechny ataky Jineckých vyřešila. Až v 72. minutě nechala z 20 metrů napřáhnout Zadinu, jehož krásná střela zaplula do šibenice Bohuňkovy branky. Bylo vyrovnáno a domácí se ocitli na koni. Mnoho nechybělo a Kuthan mohl skóre převrátit, jenže svou šanci neproměnil. Po fatální chybě Nováka naopak znovu udeřil soupeř. Červenka se řítil sám na brankáře Šobka a s přehledem vrátil Pičínu vedení. Po jeho druhé trefě v utkání napnuli Jinečtí všechny síly do útoku, což hostům otevřelo prostor pro rychlé výpady, žádný z několika samostatných úniků však nevyužili. Na poslední minuty se domácí včetně gólmana nastěhovali do šestnácky soupeře a v nastavení po rohu mladičký Dráp hlavou vyrovnal na konečných 3:3.



Ohlasy k zápasu


SK Jince 1921
Martin Vůjtěch (předseda klubu):: V tabulce domácích utkání jsme na posledním místě a asi právem. Opět se nám nepodařilo potvrdit body z venku a po mdlém výkonu proti silně oslabenému Pičínu jsme v nastavení urvali pouze bod. O sestup si koledujeme a je pouze v hlavách hráčů, jak se postaví k nadcházejícímu zápasu v Krásné Hoře.

TJ Sokol Pičín
Jiří Kuba (obránce):: Další utkání, kdy soupeř využil z minima maximum. Jeho dvě střely na branku a dva rohy nakonec Jincům stačily k bodu.



Sestavy


SK Jince 1921
P. Šobek [-] - M. Píchal [-] (65. P. Kuthan [-] ) , T. Zadina [-] , L. Dráb [-] , J. Provazník [-] (36. J. John [-] ) , M. Beneš [-] , Z. Kašpárek [-] , M. Píchal [-] , P. Novák [-] , R. Hůla [-] , L. Biely [-]

TJ Sokol Pičín
D. Bohuněk [-] - V. Hoshko [-] , R. Vokurka [-] , J. Kunc [-] , J. Kuba [-] - V. Blahovec [-] , M. Rozmajzl [-] , J. Herák [-] (53. M. Zvolenský [-] ) , J. Benák [-] - P. Červenka [-] , L. Ježek [-]

ŽK: 17. M. Beneš , 32. Z. Kašpárek , 63. L. Biely , 82. M. Píchal - 47. P. Červenka , 74. J. Benák , 85. J. Kunc .
Hráči zápasu: L. Dráb - M. Rozmajzl , P. Červenka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hruška Petr - BOROVIČKA Jiří (N), VEJR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.