1:4
(1:2)
22. D. Straka (p.)
32. Z. Buch
68. Z. Buch
78. Z. Buch
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohutínský Buch hrál jako bůh, hattrickem zavařil Rosovicím


Branky


36. J. Tuháček - 22. D. Straka (p.) , 32. Z. Buch , 68. Z. Buch , 78. Z. Buch
0

Hosté z Bohutína se před zápasem na hřišti sestupem ohrožených Rosovic museli vyrovnat s řadou omluvenek, a tak se v jejich základní sestavě objevilo rovnou šest dorostenců. Přesto v utkání zejména po změně stran jasně dominovali a o záchranu bojující hostitele vůbec nešetřili. Velký zápas hrál útočník Buch, který se na debaklu domácího celku podílel třemi zásahy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vykřesal.naději kontaktní gól Tuháčka

Hosté byli od začátku aktivnější, lépe kombinovali a měli více ze hry. Do první šance se po nedorozumnění domácích stoperů dostal Čížek, který však po samostatném úniku mířil těsně vedle právé tyče. O chvilku později se do další šance dostal opět Čížek, ale jeho střelu dokázal domácí brankář vyrazit na roh. Ve dvacáte druhé minutě zahrál ve vápně rukou domácí kapitán Peták a nařízenou penaltu proměnil Straka. O deset minut později se na levé straně uvolnil Čížek, přihrál Buchovi, před kterým už čekala jen prázdná branka - 0:2. Po druhé brance hosté vypadli ze hry, čehož domácí využili k získání mírné převahy a v 36. minutě po nedůrazném odvrácení standardní situace Bohutín potrestal domácí kanonýr Tuháček, který snížil na 1:2.

Uhlídat Bucha byl pro Rosovice neřešitelný problém

Druhý poločas začal velkou šancí domácích, se kterou si hostující golman Kuchař dokázal poradit, když ránu Procházky vyrazil na rohový kop. Následně hosté opět převzali aktivitu a tlačili se za dalšími góly. V jejich první šanci druhého poločasu neuspěl Čížek. V 68. minutě po samostatné akci zaznamenal svůj druhý gól Buch, který si o pět minut později mohl připsat hatrick, ale jeho křížnou střelu zastavila tyč rosovické branky. Hostujícího útočníka to dlouho nemrzelo. V 78. minutě jej oslovil nezištnou přihrávkou Smetanka a Buch sám před brankářem zvýšil už na rozdíl tří branek. Domácí zahrozili už jen dvakrát po cetrech z pravé strany, ale v obou případech postrádaly hlavičky Tuhačka a Švejnohy dostatečnou razanci a hlavně přesnost. Jelikož ani hosté už žádnou ze svých příležitostí nedokázali využít, skončil zápas výsledkem 1:4.  


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosovice
Fanoušek Sokola Rosovice:: S tímhle souborem můžeme hrát leda třetí třídu. Mladí hráči soupeře nás téměř celý zápas školili, a ten jejich kluk, co nám dal tři fíky, si s našimi obránci hrál jako kočka s myší. Nevím, nevím, zda okres udržíme.

Litavan Bohutín
Jan Bittner (obránce):: O budoucnost fotbalu v Bohutíně se snad po dnešku bát nemusíme. I když jsme byli nuceni nastoupit s šesti dorostenci, byli jsme lepší, fotbalovější i pohyblivější než domácí Rosovice a zcela po právu jsme získali tři body.



Sestavy


TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [-] - J. Peták [-] , M. Kopecký [-] , M. Formánek [-] - J. Kotrbatý [-] , J. Kovács [-] (40. M. Tran [-] ) , V. Peták [-] - J. Tuháček [-] , M. Rampa [-] (70. A. Švejnoha [-] ) - M. Štofíra [-] , V. Procházka [-]

Litavan Bohutín
E. Kuchař [-] - J. Gregor [-] , M. Novák [-] , J. Bittner [-] - V. Polák [-] , T. Pospíchal [-] , D. Straka [-] , P. Smetanka [-] - J. Čížek [-] (65. D. Kubík [-] ) , Z. Buch [-] - J. Čáp [-]

ŽK: 23. M. Kopecký , 67. M. Rampa , 73. M. Formánek - 85. P. Smetanka , 89. D. Kubík .
Hráči zápasu: Z. Buch , J. Čížek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dubský Jindřich - VRÁTNÝ Milan (N), PRŮŠA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.