Dobříšské béčko vytěžilo ze souboje s Luhami jen bod


Branky


0

Fotbalisté Sparty Luhy jsou pro většinu mužstev v okresním přeboru nepříjemným soupeřem svým způsobem hry založeným na neustálém napadání. Přesvědčili se o tom i hráči dobříšské rezervy, kteří presink hostů příliš nevoněl a nechali se jim rozhodit. Po změně stran se sice zklidnili, vypracovali si převahu i šance, ale s nerozhodným výsledkem z prvního poločasu už nepohnuli, a tak oba týmy braly po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým rychlé vedení neuklidnilo

Dobříšské béčko vyrukovalo proti Luhům s mladým souborem doplněném o několik zkušených borců, ale bez střelce Karase, který tentokrát dostal důvěru v prvním mužstvu. Presink hostů se snažilo rozleptat hrou po křídlech, jenže doplácelo na nervozitu a nepřesnou kombinaci. Přesto šlo už v sedmé minutě do vedení, když se po skrumáži před Slepičkovou brankou prosadil tečovanou střelou Pokorný. Jeho trefa hráče Luhů na chvíli zmrazila a jejich gólman musel vytasit několik zákroků, ale už po čtvrthodině mohlo být srovnáno. Po akci Matějky s M. Krůtou dopravil za záda domácího brankáře míč Beňo, radost mu však překazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího signalizujícího jeho ofsajd. Hosté postupně začali přebírat iniciativu. Ve 32. minutě vybojoval balón na půlce Matějka, našel rozběhnutého Beňa, jehož střelu vytěsnil Souček na roh. Ani toto varování nevzali Dobříšští vážně a pět minut před pauzou je trestal po individuální akci Beňo, jenž obešel stopera i gólmana a jesličkami překonal na čáře stojícího Rychlíka.

Hráči Luhů nerozhodný stav ubránili

Ve druhém poločase se domácí zlepšili. Byli aktivnější, několikrát soupeře uzamkli u jeho šestnáctky a byli nebezpečnější. Velkou šanci zahodil Mann, poté trefil Kuchař po rohu hlavou břevno a v další příležitosti Manna vychytal sparťanský gólman Slepička. Luhy na hru dopředu rezignovaly a soustředily se na bránění výsledku. Domácí byli všude dřív, bylo jich plné hřiště, jenže obranu Luhů perfektně dirigoval Jun, který výborným čtením hry překazil soupeři několik rýsujících se šancí. Poslední možnost domácích měl M. Řechka, jemuž překazila radost tyčka. Víc toho nadšeně bojující hosté podrážděným hráčům Dobříše B nedovolili.



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš B
Miloš Krátký (vedoucí mužstva):: Podle průběhu utkání je remíza asi zasloužená. První půli jsme nezvládli psychicky, nechali jsme se soupeřem rozhodit. Po poločasové domluvě jsme se uklidnili, jenže neproměnili jsme šance. Hosté odpovědně bránili a bod si zasloužili.

TJ Sparta Luhy
Pavel Pilík (trenér):: Pro Luhy další skvělý zápas. Jsem pyšný na celý tým, že vesnice jako Luhy se může rovnat Dobříši. Celý zápas jsme odmakali. Zápas byl vyrovnaný, škoda smolného gólu, který jsme dostali.Myslím, že hráči jako jako Jun, Martin Krůta a David Krůta ukázali, jak důležití hráči pro Luhy jsou. Přesto bych rád pochváli celý tým, který makal.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hruška Petr - MALÝ David, KUCHAŘ Emil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.