2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohutín slaví první jarní výhru, po pauze skolil Pičín


Branky


0

Fotbalisté Bohutína se konečně dočkali! Doma navázali na solidní výkon z Dublovic, kde prohospodařili tříbrankové vedení, a překvapivě si vyšlápli na favorizovaný celek Pičína. Hosté jsou bez snajpra Lexy jen stínem podzimní štiky, která proháněla v tabulce vedoucí tým Rožmitálu, ale stále nepostrádají kvalitu. Jenže bez své největší podzimní opory jsou neškodní směrem dopředu, což se potvrdilo i v Bohutíně, kde domácí jejich střeleckou nemohoucnost po přestávce trestali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pičínský Blahovec otřel svou střelu o břevno

Od začátku se do sebe obě mužstva pustila bez respektu. Domácí museli již ve druhé minutě sáhnout ke střídání, když odstoupil pro svalové zranění Blahovec. Hosté se snažili prosazovat kolmými přihrávkami za obranu, ale domácím se je dařilo zachycovat,  a když už nějaká prošla,  zmařil rodící se šanci včasným vyběhnutím Kříž. Bohutínští v útoku spoléhali převážně na postupné útoky, ale z počátku jim vázla finální přihrávka. Největší šanci Pičína měl po centru z levé strany Blahovec, který se zbavil svého strážce, ale svou střelu otřel jen o břevno. Bohutín odpověděl po rychlém přenesení hry průnikem Rákosníka, ale jeho zakončení postrádalo potřebnou razanci. 

Hosté opět mířili do tyče, domácí do branky

Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivně a tlačili se do útoku ještě ve větším počtu hráčů, pozorně bránící domácí je však do žádné šance nepustili. Naopak domácí hrozili po rychlých přechodech do útoku, kdy nejprve po narážečce mezi stopery zakončoval Bartoš a chvíli po něm po centru z pravé strany v akrobatické pozici těsně nad Smetanka. To bylo ze strany domácích pro soupeře poslední varování. V 65. hosté nedůrazně odvrátili rohový kop, následnou střelu Bittnera ještě dokázali obránci zablokovat, ale Bartoš si odražený míč rychle zpracoval a zakončil - 1:0. Pičín ještě zahrozil tečovanou střelou Ježka, která skončila na břevně. V 73. minutě zakončil Smetanka útok domácích přesnou střelou k tyči hostující branky a dal domácím dvoubrankové vedení. V závěru se hosté ještě více tlačili do útoku, jenže obrana Bohutína už jim nic nedovolila.



Ohlasy k zápasu


Litavan Bohutín
Milan Novák (kapitán mužstva):: Díky zodpovědnému a důraznému bránění celého tymu jsme soupeři nedovolili výraznější ohrožení naší branky. Dokázali jsme využit naše šance a zaslouženě tak doma vyhráli.

TJ Sokol Pičín
Fanoušek Sokola Pičín:: Nemá cenu si něco nalhávat. Bez Michala Lexy jsme jen průměrné mužstvo. Nehrajeme sice špatně, ale nikdo nedokáže hru zúročit. A když už se do nějaké šance jako dnes dostaneme, máme smůlu, že trefíme břevno.



Sestavy


Litavan Bohutín
P. Kříž [-] - P. Blahovec [-] (2. J. Čížek [-] ) , R. Bartoš [-] (86. L. Kuneš [-] ) , P. Smetanka [-] , D. Straka [-] , M. Rampa [-] , T. Pospíchal [-] (71. D. Grosman [-] ) , T. Rákosník [-] , V. Průša [-] , M. Novák [-] , J. Bittner [-]

TJ Sokol Pičín
M. Pinc [-] - J. Tesárek [-] , J. Kunc [-] (57. T. Hazucha [-] ) , J. Kuba [-] , M. Zvolenský [-] - M. Rozmajzl [-] , V. Blahovec [-] , J. Benák [-] (73. V. Hoshko [-] ) - R. Vokurka [-] , L. Ježek [-] , P. Červenka [-]

ŽK: 68. R. Bartoš , 85. P. Smetanka , 90. J. Gregor - 68. J. Kuba .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Glogar Lukáš - DUBSKÝ Jindřich, HUDEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.