5:4
(5:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 10:30

14.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devět branek bylo k vidění ve Skalné


Branky


14. J. Norek , 19. P. Blasl , 24. P. Blasl , 25. D. Pěček , 36. J. Norek - 17. M. Hlinka (p.) , 34. D. Deme , 60. M. Němček , 87. M. Němček
0

Atraktivní utkání viděli diváci ve Skalné, kde padlo sedm gólů už v prvním poločase. Rovných pět dali domácí, kteří měli zápas velmi dobře rozjetý. Ve druhém poločase se ale o výsledek přece jen strachovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové hody už v prvním poločase

Do Skalné na první jarní ostrý zápas zavítal nachystaný Slavkov, který přijel hned se šesti náhradníky. Od úvodního hvizdu se očekávalo útočné a bojovné utkání, na které se došlo podívat osmdesát diváků. Na gól se ve Skalné dlouho nečekalo a byli to právě domácí hráči ze Skalné, kteří se radovali jako první a to zásluhou Jaroslava Norka, který otevřel skóre ve 14. minutě 1:0. Hosté se rychle otřepali a za tři minuty odpověděli gólem Martina Hlinky, který srovnal na 1:1. O dvě minuty později se ke slovu znovu přihlásili domácí a to Petr Blasl, který překonal hostujícího gólmana a poslal tak svůj tým podruhé v zápase do vedení 2:1. Neuběhlo ani pět minut a znovu to byl Petr Blasl, který rozjásal domácí publikum, když se trefil v zápase podruhé a navýšil tak na 3:1. Domácí pořád neměli dost a znovu se tlačili do brány, tentokráte to bylo o minutu později po třetím gólu a zásluhou Dominika Pěčka navýšili na 4:1. Gólové hody ale ani zdaleka nekončily a ke slovu se znovu přihlásili hosté a snížili stav na 4:2 zásluhou Daniela Deme. To se psala 34. minuta a osmdesát diváků si připadalo jako ve fotbalovém nebi, když se ke slovu opět přihlásil Jaroslav Norek a navýšil na 5:2. Gólovou přestřelku doprovodily do šaten ještě dvě břevna, které nastřelili domácí hráči. Ti, kteří se dostavili na zápas až po nedělním kostele, nemohli věřit svým očím, co že to vlastně svítí na tabuli za stav.

Hosté se snažili vyrovnat do poslední minuty

Natěšení diváci nadšeně očekávali druhý poločas, který sliboval pokračující nádhernou střeleckou podívanou. Po patnácti minutách druhého poločasu se diváci dočkali dalšího gólu, o který se postaral hostující  Michal Němeček, který tak dal Slavkovu naději poprat se o dobrý výsledek, když snížil na 5:3. Šancí přibývalo na obou stranách, ale žádná ke gólu nevedla až do 87. minuty, kdy se trefil hostující Michal němeček, který svým druhým gólem v zápase snížil na 5:4. Do konce základní hrací doby zbývaly tři minuty a domácí si tak slibně rozehraný zápas hodně zkomplikovali a o výsledek zápasu se strachovali až do poslední sekundy, kdy měli ještě velké štěstí, že se nepodařilo hostům vyrovnat. Diváci ve Skalné měli možnost sledovat napínavý fotbal až do poslední minuty, kdy padlo devět branek. To je vynikající reklama na fotbal pro zbylou část sezóny.



Ohlasy k zápasu


FK Skalná
Václav Slepička: „Hosté měli velmi mladý a běhavý tým doplněný o dorostence. Zasloužené vítězství domácích, ale bylo to velké trápení v tom druhém poločase, hlavně pro trenéry a funkcionáře, ale diváci si přišli na své.“




Sestavy


FK Skalná
J. Kadlec [-] - D. Pěček [-] , J. Holý [-] , J. Norek [-] (79. J. Tirala [-] ) , T. Pěček [-] , P. Blasl [-] (68. M. Glazer [-] ) , J. Kapic [-] , T. Cuper [-] , P. Najman [-] , J. Neupauer [-] (82. R. Kirch [-] ) , J. Cuper [-]

TJ Spartak Horní Slavkov
M. Plaček [-] - D. Deme [-] , M. Němček [-] , F. Zázrivec [-] (73. M. Bari [-] ) , M. Hlinka [-] (57. O. Štěpánek [-] ) , J. Prágr [-] , M. Aubrecht [-] , J. Jančík [-] (49. J. Hlinka [-] ) , J. Němček [-] , P. Novotný [-] , M. Ertl [-] (25. A. Stanko [-] )

ŽK: 45. J. Holý , 56. T. Pěček , 67. P. Najman - 90. J. Prágr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kučka Jiří - TŮMOVÁ Michaela, PEŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.