Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 15:00

21.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loket hrál téměř celý zápas v deseti a prohrál s Rotavou 1:6


Branky


0

Loket, který se ocitá na poslední příčce I. A třídy, přivítal v rámci 21. kola Rotavu. Ta se, i přes výsledkové výkyvy, nachází na druhé příčce tabulky a bojuje tak o postup do krajského přeboru. Všichni její soupeř v boji o prvenství zvítězili a Rotava na tom nebyla jinak. Loket totiž porazila vysoko 6:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo pro Rotavu výborně. Už ve druhé minutě se totiž dokázal prosadit Martin Vázler, který tak poslal svůj tým do rychlého vedení. Klíčový moment zápasu ale přišel o šest minut později, kdy své nervy neudržel na uzdě Lukáš Pražák, vulgárně si zanadával na adresu sudího a předčasně, v podstatě velmi brzo, musel do sprch. Loket ale i v deseti dokázal vyrovnat, když se v 10. minutě prosadil Zdeněk Truhlář. Zbytek zápasu pak měla Rotava plně ve své moci. Tlačila se do zakončení, ale mnohdy ji chyběla přesnost. I tak se ale dokázala dostat v 17. minutě po druhé trefě Martina Vázlera do vedení, které ji vydrželo až do konce poločasu.

 

 

A vydrželo jí i ve zbytku zápasu respektive ho ještě navýšila a to rovnou čtyřikrát. Oslabený Loket pro druhý tým tabulky nepředstavoval zrovna velkou hrozbu a i když Rotava nehraje na jaře tak dobře jako v podzimní části, dokázala v klidu dojít za vítězství. Třetí branka hostujícího týmu přišla na řadu v 50. minutě a jejím autorem byl Milan Havel. Ten samý hráč se trefil ještě v 71. minutě a bylo to už 1:4 z pohledu domácích. Když pak po jedné brance přidali Roman ProkopTomášem Rohanem, bylo o vítězi utkání rozhodnuto zcela defenitivně. Loket prohrál s favoritem soutěže 1:6.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: My jsme konečně zahráli trochu v plné sestavě. Utkání značně ovlivnilo vyloučení loketského hráče ze začátku utkání. Sice jsme vyhráli 6:1, ale musím říct, že do podzimní formy máme na jaře strašně daleko. Výsledek přičítám tomu, že Loket má také problémy s hráči, lavička byla bez realizačního týmu, bez hlavního pořadatele a s tím mají také problémy, což se odrazilo v celém zápase.



Sestavy


FK Loket
P. Franz [-] - D. Vysekal [-] , Z. Truhlář [-] (52. J. Onyedikachi [-] ) , J. Ungr [-] , J. Polák [-] (74. R. Ungr [-] ) - H. Falář [-] (56. T. Kafka [-] ) , M. Čáp [-] , D. Nguyen Hoang [-] - L. Pražák [-] , M. Faber [-] - T. Klásek [-]

TJ Rotas Rotava
R. Boreš [-] (74. P. Slabý [-] ) - M. Havel [-] , M. Vázler [-] , J. Klepáček [-] (65. A. Kučera [-] ) , R. Prokop [-] , T. Rohan [-] , J. Hanzlík [-] , R. Hessoun [-] (65. P. Böhm [-] ) , M. Rohan [-] (74. L. Szolar [-] ) , V. Vinš [-] (46. J. Beneš [-] ) , P. Jandora [-]

ČK: 8. L. Pražák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - ŠTĚŘÍK Filip, ŠMAT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.