2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radim doma opět bez bodů


Branky


0

Radimští fotbalisté stále hrají o uržení v soutěži. Hlavním problémem je pro ně sbírání bodů na domácím hřišti, i tentokrát se jim to nepovedlo. Těsně podlehli týmu Slaného, v jehož dresu dvakrát skóroval Ahmed.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas komentuje Milan Šúr ze Slaného

V Radimi jsme začali s chutí. V 11. minutě si po rohu Galbavého naběhl na bližší tyč Kubaška a hlavou trefil míč parádně, jenže trefil brankáře Kopeckého. Ve 13. min. Kubaška překazil rodící se šanci domácích a odkopem nalezl volného Ahmeda. Ten oběhl vysoko postaveného brankáře a zasunul míč do prázdné brány. V 16. min. přihrál míč před bránu Tikovský a Pospíšilovu střelu vyrazil na brankové čáře obránce, jenže druhý pokus Pospíšila byl nekompromisní, míč skončil v síti a vedeme 2:0. V 21. minutě trochu zazlobili domácí, ale Králík s přehozením Sedláka neuspěl a náš gólman si připsal první zákrok. V 27. min. Ahmed přihrál osamocenému Volfovi, ale ten z velice slibné pozice vysoko přestřelil. Ve 32. min. po centru na zadní tyč hlavičkoval nikým neatakován Rada, ale poslal míč těsně mimo. Ve 36. min. si Hořejší pohrál s brankářem a poslal míč do brány, jenže jeden z obránců zabránil jistému gólu. V 38. min. chybovala naše obrana, Zíma nechal hráče za sebou, ten patičkou nahrál Belladovi, který uklidil míč k levé tyči Sedlákovy brány. Je to 2:1. 

 

 

Také úvod druhé půle nám vyšel. V 47. min. Tikovský sáhl obránci domácích do rozehrávky a míč přišel k noze Ahmeda, který prostřelil Kopeckého. Vedeme opět o dvě branky. V 53. min. se zleva dostal před Sedláka Říha, jehož bombu Sedlák vyrazil. V 60. min. opět Ahmed překonal Kopeckého a trefil také prázdnou bránu, jenže obětavým skluzem dokázal stoper domácích vykopnout míč z branky do bezpečí. V 62. min. po zmatku v naší obraně střílel Bellada opět neomylně a dal na 3:2. Střela Galbavého z 82. min. proskákala těsně vedle vzdálenější tyče. Neujal se ani pokus Ahmeda, když vysoko postaveného brankáře přehodil téměř ze čtyřiceti metrů, protože míč po odskoku přelétl nad opuštěnou bránou. Poslední pětiminutovka hrací doby a následné nastavení bylo opravdu hrou o nervy. Nejdříve musel pro křeče v 85. min. střídat Rada, Galbavý pak z trestného kopu nastřelil břevno. O dvě minuty později opouští hřiště na nosítkách Klusáček (podezření na otřes mozku) a dohráváme v deseti. V nastavení pak domácí ve snaze o vyrovnání vrhají všechno do útoku a jejich parádní střelu do šibenice zlikvidoval Sedlák, když vyrazil míč na roh.

 



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Vedoucí mužstva Milan Šúr: V Radimi jsme zvítězili, ale bylo to opravdu těžké. Šancí jsme si vytvořili na dva tři zápasy, ale proměnili jsme jen tři. To nám tentokrát na plný bodový zisk stačilo a posunuli jsme se v tabulce na třetí pozici před Horky.



Sestavy


TJ Viktoria Radim
A. Kopecký [-] - A. Baško [-] , F. Říha [-] , M. Tománek [-] , J. Krombholz [-] - J. Králík [-] , D. Nedvěd [-] , V. Bellada [-] (83. J. Mašín [-] ) , R. Kříž [-] - O. Exner [-] (31. I. Procházka [-] ) , J. Slunéčko [-] -

SK Slaný
M. Sedlák [-] - T. Zíma [-] , J. Hořejší [-] (75. F. Hansl [-] ) , U. Ahmed [-] , M. Tikovský [-] , J. Galbavý [-] , M. Rada [-] (83. P. Matoušek [-] ) , L. Volf [-] (71. L. Stožický [-] ) , P. Klusáček [-] , J. Kubaška [-] , M. Pospíšil [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hanák Leoš - PAVLÍKOVÁ Monika, ČECHMÁNEK ING. Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.