Suché Lazce otočily výsledek mezi 71. až 76. minutou


Branky


0

Bělá šla dvakrát do vedení o jednu branku. Suché Lazce třemi góly během pěti minut v druhé půli otočily výsledek ve svůj prospěch a upevnily si vedení v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První Suché Lazce se hodně natrápily na hřišti zachraňující se Bělé. První poločas byl zcela vyrovnaný. Do vedení šla domácí družina už ve 4. minutě, když Martin Papšík uklidil svou střelu k tyči hostující branky – 1:0. Hosté vyrovnali v 21. minutě, když střela nejlepšího kanonýra okresního přeboru Ondřeje Vlhy asi z osmnácti metrů zapadla do brány, kterou hájil Květoslav Cáb – 1:1. Pak už se hra přelévala mezi šestnáctkami. Žádné z mužstev si nevypracovalo žádnou vyloženou šanci.  

 

I nástup do druhé půle měla lepší Bělá. V 49. minutě proměnil Martin Papšík penaltu, která byla nařízená za faul na domácího hráče – 2:1. O chvíli později byl v domácím pokutovém území faulován Filip Balda, který nectil pravidlo, že faulovaný penaltu nekope a zamířil svou střelu ze značky pokutového kopu do tyče domácí svatyně. Rozhodující úsek zápasu přišel mezi 71. až 76. minutou. V 71. minutě z trestňáku vyrovnal Ondřej Vlha – 2:2. Hned vzápětí strhl vedení na stranu Lazců Vladimír Kožušník – 2:3. Plodnou pětiminutovku zakončil Stanislav Stuchlík, jenž z přímého kopu vymetl všechny pavučiny domácí brány  – 2:4. Hosté pak už v poklidu dokráčeli za třemi body, když ještě zahodil dvě šance Ondřej Vlha. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (hrající trenér): Poločas byl vyrovnaný. Vedli jsme, ale dostali jsme hloupý gól. Ve druhém poločase jsme opět šli do vedení a favorita jsme trápili až do sedmdesáté minuty. Pak hosté otočili a nebylo co řešit.

TJ Suché Lazce
Jaroslav Laub (hrající trenér): Velmi těžké utkání. Dokonce bych řekl, že se k nám i přiklonilo štěstí. Oni vedli, my srovnali. Oni znovu vedli, my neproměnili penaltu. Pak jsme během pěti minut otočili utkání a zápas naštěstí pro nás dopadl dobře.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
K. Cáb [-] - F. Šmatera [-] (37. M. Hiltavský [-] ) , R. Václavek [-] (75. L. Plaček [-] ) , M. Papšík [-] , D. David [-] (65. J. Pekárek [-] ) , J. Ohřál [-] , J. Demko [-] , H. Gvoždík [-] , P. Vybrančík [-] , P. Matura [-] , R. Vybrančík [-]

TJ Suché Lazce
J. Pražák [-] - S. Stuchlík [-] , F. Balda [-] , D. Laub [-] , T. Herudek [-] , V. Kožušník [-] , J. Laub [-] , O. Vlha [-] , L. Lenc [-] (79. A. Velička [-] ) , M. Havelka [-] , D. Kostka [-] (68. R. Kulaga [-] )

Hráči zápasu: M. Papšík - S. Stuchlík , D. Kostka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PUFFLER Jan - MEIER Milan, SMOLEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.