1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice prohrou přepustily vedení v tabulce Suchým Lazcům


Branky


0

Litultovice padly ve Vávrovicích. V první půli měly více ze hry, ale nedokázaly se střelecky prosadit. Ve druhém poločase o všem rozhodla branka kanonýra Skalíka, která domácí družině zajistila těsnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí tým z Litultovice přijel na hřiště do Vávrovic hájit vedoucí pozici. V prvním poločase byla družina z Litultovice lepším týmem, kdy velmi nebezpečný byl Martin  Korbel, který několikrát vystrašil nebezpečnými střelami výborně lapajícího vávrovického brankáře Patrika Košárka. Ten se vyznamenal hlavně při jeho lobu, který vyškrábl s vypětím všech sil konečky prstů. Za domácí Vávrovice se k šancím dostávalo především útočné duou Jakub Skalík a Filip Mrusek. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Ve druhém dějství pokračovala hra v obdobných intencích jako v prvním dějství. Začínalo být nad slunce jasné, že kdo udělá chybu, prohraje. V 71. minutě přišel rozhodující okamžik utkání, když vybojoval u lajny míč Martin Schoppik, odcentroval ho na kanonýra Skalíka, jenž nekompromisně vymetl šibenici hostující svatyně – 1:0. Pak ještě Skalík zahodil samostatný nájezd, kdy se obešel i brankáře Kamila Janetzkého, ale zakončil mimo tři tyče. Pět minut před koncem naopak podržel Vávrovické brankář Patrik Košárek. Litultovice tak těsnou prohrou přišly o vedení v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Hrál se super zápas, který byl tvrdý, ale ne zákeřný. Rozhodčí měl zápas pod kontrolou. Hosté byli lepším týmem. Nás skvěle podržel brankář Košárek. Ve druhé půli už to bylo o tom, kdo vstřelí branku, tak vyhraje.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Výsledek neodpovídá průběhu utkání. Soupeř předvedl své kvality pouze v obraně, zejména ve druhém poločase. Utkání jsme prohráli vlastními chybami a nedůslednostmi. Opět se ukázalo, že porazit se dokážeme leda tak sami.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - J. Lichovník [-] (46. M. Schoppik [-] ) , J. Laifert [-] , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] , F. Mrusek [-] (66. D. Galvas [-] ) , J. Skalík [-] , J. Morbitzer [-] , J. Schneider [-] , R. Schreiber [-] (46. J. Štencek [-] ) , D. Cahel [-]

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - O. Minarčík [-] - O. Haas [-] - M. Korbel [-] , M. Bělaška [-] (78. K. Raida [-] ) , M. Procházka [-] , P. Fiala [-] , O. Doležel [-] , M. Drápal [-] , M. Pokorný [-] , J. Tengler [-] (67. M. Šeuer [-] )

ŽK: 14. J. Skalík - 24. M. Korbel , 69. O. Doležel , 87. M. Šeuer .
Hráči zápasu: P. Košárek , J. Laifert , D. Cahel - M. Pokorný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - MORAVEC Roman, BUČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.