M. Drápal 7.
L. Haas 11.
L. Haas 84. (p.)
3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice těsně vyhrály


Branky


7. M. Drápal , 11. L. Haas , 84. L. Haas (p.) - 2. O. Šimon , 90. R. Holub
1

Zajímavou podivánou přinesl zápas Litultovic, který přinesl celkem pět branek. Tři dali domácí a dva hosté. Takže tři body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Litultovicích se hrál vyrovnaný zápas se šťastnějším koncem pro domácí družinu. Do vedení šli hosté už ve 2. minutě, když po přihrávce Radoslava Urbana přehodil brankáře domácích Janetzkého Ondřej Šimon – 0:1. Domácí však odpověděli dvěma góly hned vzápětí. V 7. minutě propadla jakartovická defenzíva na levé straně a centr zleva jejich brankář Aleš Kareš jen plácl před sebe a Martin Drápal míč napálil do hostující sítě – 1:1. O čtyři minuty později si jakartovický strážce svatyně špatně postavil zeď a z přímého kopu ho pokořil Lukáš Haas – 2:1. Do konce poločasu se už nic významného nestalo a domác

 

Ve druhé části byla hostující družina dominantním týmem na hřišti. Své šance postupně zavraždili Radoslav Urban, Kevin Postřimovský a Adam Kreisel. V 84. minutě byla proti hostům odpískaná penalta, kterou s přehledem proměnil Lukáš Haas – 3:1. Jakartovice se v závěru střetnutí už jen zmohly na snížení Radimem Holubem – 3:2.



Ohlasy k zápasu



FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Jsem naštvaný. Rozhodčí neskutečně ovlivnil zápas. Dvakrát hrubě otočil situace a otočil je proti nám. Nechápu to v zápase o nic nejde, a on udělá takové zářezy. První půle byla vyrovnaná. Ve druhé jsem domácí přitlačili, ale víc než ke snížení dvoubrankové ztráty jsme se v závěru poločasu nedostali.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - M. Bělaška [-] (64. J. Raschka [-] ) , M. Borč [-] , M. Procházka [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] (71. O. Haas [-] ) , M. Drápal [-] (58. M. Korbel [-] ) , J. Tengler [-] (87. A. Balek [-] ) , L. Haas [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-] (88. K. Raida [-] )

FK Jakartovice
A. Kareš [-] - T. Kukol [-] - R. Urban [-] , M. Janech [-] - D. Filip [-] , M. Poštulka [-] , R. Holub [-] , A. Kreisl [-] (57. K. Török [-] ) , K. Postřimovský [-] , O. Šimon [-] (64. M. Sváček [-] ) , J. Pekárek [-] (87. L. Martinka [-] )

ŽK: 87. L. Haas , 90. O. Haas - 81. M. Janech .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - DEDEK Vojtěch, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 6. 2016 06:17
Když někdo neumí dělat svou práci,tak nevím proč ji dělá ! neskutečné co předváděl hl.rozhodčí !!