Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice remizovaly s Bělou


Branky


0

Zcela vyrovnaná partie se hrála na hřišti v Kobeřicích. V obou poločasech daly obě družiyn po brance a zápas skončil zaslouženou remízou 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Typický remízové utkání se odehrával na hřišti v Kobeřicích, kde se místní družina utkala s mužstvem Bělé. Na začátku utkání měla o něco navrch hostující družina. Šance zahodili Jan Ohřál, který namířil svou střelu vedele. O chvíli později Adama Kropka napálil pouze domácího brankáře Daniela Stoklasu.  Kobeřice reagovalyi vyloženou příležitostí Ondřeje Bedrciha, který s ním naložil značně macešsky. V 35. minutě šla Bělá do vedení, když přímý kop zatočil krásnou střelou do sítě Martin Papšík – 0:1. Kobeřice srovnaly o tři minuty později, když Robin Náhlík prošel přes půlku hřiště a balón umístil do brány – 1:1.  Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

I ve druhé části se hrálo podle stejných not. Oba týmy si opět vypracovaly několik šancí. Za domácí byli neúspěšní Lukáš Rycka, Jan Návrat a Marek Vidlák. Bělá napálil Ohřálem tyčku a další tři šance zahodila. Tentokrát, ale šla do vedení domácí družina. V 58. minutě se míč po přímém kopu Pavla Hlawenky a chybě bělské zdi zatřepetal až v síti – 2:1. Bělá si vyrovnávací branku schovala na 78. minutu, když byl ve vápně důrazný hrající trenér Richard Václavek, jenž míč nasměroval do brány – 2:2. Závěrečných patnáct minut bylo v režii Bělé, ale Jan Ohřál opět zahodil vyloženou šanci, když netrefil prázdnou bránu.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Zápas byl vyrovnaný. Šance na obou stranách. My jsme dali dvě a oni dvě a remíza je proto zasloužená.

TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (hrající trenér): Výkon byl o proti minulým zápasům lepší, přesto máme stále problémy v přechodové fázi. Remíza je zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
D. Stoklasa [-] - L. Rycka [-] (46. J. Návrat [-] ) , R. Náhlík [-] , O. Bedrich [-] , P. Hlawenka [-] (84. P. Ullrich [-] ) , D. Boček [-] , R. Hahn [-] (46. J. Bečica [-] ) , P. Komárek [-] , D. Petroš [-] , M. Vidlák [-] , D. Mrva [-]

TJ Sokol Bělá
K. Cáb [-] , J. Pekárek [-] (46. J. Richter [-] ) , A. Kropka [-] , M. Papšík [-] , J. Demko [-] , J. Ohřál [-] , D. David [-] (46. R. Václavek [-] ) , P. Matura [-] , M. Mikšaník [-] (46. P. Kolár [-] ) , R. Vybrančík [-] (75. F. Šmatera [-] ) , P. Vybrančík [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠALATA Jiří - HLADÍK Miroslav, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.