Služovice vydřely výhru až v samém závěru


Branky


0

Služovice i přes velký tlak opět neproměňovaly i ty největší šance. Vysvobodil je až minutu před koncem Vitásek, který tak svému týmu zajistil tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobroslavice díky výbornému brankáři Janu Osmančíkovi odolávaly Služovicím až do poslední minuty. Už v 5. minutě střílel z dvaceti pěti metrů do šibenice Waldemar Hnida, ale Osmančík vytasil první fantastický zákrok. V 20. minutě střelu Vojtěcha Kremsera v nadějně pozici zblokovala hostující obrana. Dobroslavice reagovaly střelou Radima Kubesy, kterou zlikvidoval  služovický gólman Mateusz Brzezny. Pak už zase měli šance jen domácí. V 36. minutě zakončil David Vitásek těsně vedle. O tři minuty později střelu Vojtěcha Kremsera lapil brankář Osmančík. V 45. minutě zachránilo Osmančíka po střele Jaroslava Čreného břevno.

 

Druhá půle pokračovala v obdobném duchu, kdy domácí dobývali hostující tvrz. V 52. minutě zamířil Waldemar Hnida jen těsně vedle. O pět minut později nasměřoval svůj přímý kop Hnida na hlavu Vladana Cimingy, která jen těsně minula hostující branku. V 73. minutě centr Vojtěcha Kremsera zakončoval opět vedle Vladan Ciminga. Hosté vystrašili domácí střelou Tomáše Krejčího z třiceti metrů, která polaskala rukavice brankáře Brzezného. V 82. minutě střelu Vojtěcha Kremsera dorážel těsně mimo tyče Tomasz Borecki. V 86. minutě sám před brankářem Osmančíkem napálil míč pouze do něj Vladan Ciminga. Rozhodující moment utkání nastal v 89. minutě, když dlouhý aut Petra Kriebela byl prodloužen na Davida Vitáska, který střelu asi ze čtrnácti metrů napálil k bližší tyči dobroslavické brány - 1:0. Domácí tak vydřely výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Vydřené, ale zasloužené vítězství. Dokázali jsme spálit spoustu šancí a štěstí se na nás usmálo až v poslední minutě. Spoustu šancí nám zblokovala jejich obrana.

TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): Prohráli jsme. První poločas jsme vinou zranění hráli pouze v deseti lidech. Domácí byli lepší, ale prohrát brankou v poslední minutě je špatné. Výborný byl brankář Osmančík.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - M. Kostřiba [-] , V. Kremser [-] , M. Polhoš [-] , P. Kriebel [-] - M. Wójcicki [-] (5. W. Hnida [-] ) , M. Kremser [-] , J. Černý [-] , P. Ferenc [-] (60. T. Borecki [-] ) - V. Ciminga [-] , D. Vitásek [-] -

TJ Sokol Dobroslavice
J. Osmančík [-] - P. Lukáš [-] , D. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , T. Boček [-] (46. M. Lišaník [-] ) , D. Pavelek [-] - M. Knopp [-] , T. Pučan [-] , J. Stupka [-] - R. Kubesa [-] -

Hráči zápasu: D. Vitásek - J. Osmančík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - GOGA Vladan (N), KNOPP Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.