Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice doma vyhořely


Branky


0

Bohuslavice jasně opanovaly zápas v Sudicích. V prvním dějství vsítily dva góly. Ve druhém využily chyb domácí obrany ke vstřelení dalších čtyř branek a domácí tak utrpěli potupný debakl 0:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sudice v neděli zažily zápas s označením blbec. Bohuslavice se na jejich úzké hřiště skvěle připravily. Výborně presovaly a tím nedaly Sudicím možnost kombinovat. navíc eliminovaly jejich vysoké útočné duo Havranke s Kubjatkem. Bohuslavice se ujaly vedení už v 1. minutě, když dlouhý nákop brankáře Marcela Maňaka neomylně uklidil hlavou do sítě Vojtěch Janoš - 0:1. Domácí odpověděli střelou Tomáše Riemela, která prošla jen těsně kolem tyčky Maňákovy branky. V 33. minutě opět brankář Maňak nakopl dlouhý balón, domácí stoper zazmatkoval a Vojtěch Janoš napálil míč přímo pod vinkl - 0:2. V samém závěru ještě zahodil svou šanci bohuslavický Michal Šramel a dokabin se tak šlo za stavu 2:0 pro hosty.

 

Ve druhé části se domácí snažili o vyrovnání a otevřeli hru a hosté podnikali nebezpečné výpady do jejich děravé obrany. V 50. minutě využil rychlého protiútoku Petr Cigán - 0:3. Stejný hráč o sedm minut později si akci zopakoval jak přes kopírák a domácí inkasovali už čtvrtou branku - 0:4. V 65. minutě využil dalšího rychlého brejku Petr Kocián - 0:5. V dalším průběhu ještě své šance nevyužily Matěj Benek, Petr Cigán a Aleš Barč. Sudice se zmohly jen na propagační střelu Davida Havrankeho. Pět minut završil svůj hattrick Vojtěch Janoš a dovršil tak zmar domácí družiny - 0:6. 

zdroj foto: Dalibor Vitásek



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Naprostá tragédie. Není, co hodnotit. Od začátku do konce to bylo špatné. Dělali jsme individuální chyby. Druhý poločas byl to samé v bleděmodrém. Nebyl v mužstvu nikdo komu by se dařilo.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Dlouho jsme zde nevyhráli. My jsme se na zápas pečlivě připravovali. Na jejich malém hřišti jsme presovali, což byl základ úspěchu. Dále jsme si pohlídali jejich vysoké útočníky. Ke konci to už byl náš koncert.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - P. Vítek [-] (81. L. Kartous [-] ) , M. Kryštof [-] (46. P. Herrmann [-] ) , A. Schwenzner [-] , R. Němec [-] - P. Baránek [-] (39. J. Havala [-] ) , T. Riemel [-] , M. Kubeša [-] , T. Zips [-] - P. Kubjatko [-] , D. Havranke [-] (85. M. Zeman [-] )

SK Bohuslavice B
M. Maňák [-] - L. Kušnír [-] (63. M. Benek [-] ) , P. Kocián [-] , T. Hruška [-] , P. Cigán [-] (70. L. Piskoř [-] ) , V. Janoš [-] , T. Král [-] , I. Dominik [-] , M. Breuer [-] , A. Barč [-] , M. Šramel [-]

Hráči zápasu: P. Cigán , V. Janoš , M. Šramel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - HLAVÁČ Ladislav (N), DALIBOR Mondek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.