Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice nasázely Oldřišovu osm branek


Branky


21. L. Kušnír , 25. A. Barč , 28. V. Mička , 47. V. Janoš , 52. V. Janoš , 58. V. Janoš , 82. L. Piskoř , 84. A. Barč
0

Bohuslavice si s chutí zastřílely.  Hosté kousali prvních deset minut, ale pak odpadli a skóre utěšeně narůstalo až na konečných 8:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Bohuslavic přijela o záchranu bojující rezerva Oldřišova a sehrála pro ní typický venkovní zápas. V prvních dvaceti minutách se odehrával na hřišti vyrovnaný zápas. O všem rozhodla první vstřelená branka v síti Oldřišova. Pak se Oldřišov, stejně jako v ostatních zápasech, zhroutil jako domeček z karet. Domácí šli do vedení v 21. minutě, když dostal balón do běhu Lukáš Kušnír, který dokázal obhodit oldřišovského brankáře Jiřího Nováka - 1:0. O čtyři minuty později se po pěkné kombinační akci prosadil Aleš Barč - 2:0. Skóre poločasu uzavřel v 28. minutě Václav Mička - 3:0. Do konce poločasu ještě Bohuslavice zahodily několik šancí, takže se skóre už neměnilo. 

 

Ve druhém dějství už na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo. Oldřišov jako by tam nebyl. Domácí postupně přidali ještě pět branek, a to jim rozhodčí ještě dvě neuznal. V 47. minutě začal svůj střelecký koncert Vojtěch Janoš - 4:0. O pět minut později byl Janoš opět ve správnou chvíli na správném místě a vsítil pátou branku svého týmu - 5:0. Čistý hattrick završil Vojtěch Janoš v 58. minutě - 6:0. Poslední dva údery si Bohuslavice schovaly na poslední desetiminutovku utkání. V 82. minutě zamířil do sítě svou střelu Lukáš Piskoř - 7:0. Účet zápasu uzavřel o dvě minuty později střelec druhé branky Aleš Barč - 8:0. Oldřišov si tak připsal další prohru a bude mít co dělat, aby se zachránil. Bohuslavice jsou déváte s devadenácti body.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Potřebovali jsme se konečně chytnout i střelecky a to se nám konečně podařilo. Soupeře jsme přehrávali ve všech činnostech hry.

SK Moravan Oldřišov B
Daniel Hartoš (trenér): Náš typický venkovní zápas. Do 20. minuty vyrovnané. Od poločasu 3:0 jsme úplně odpadli. Domácí nás nepustili do žádné šance.



Sestavy


SK Bohuslavice B
M. Maňák [-] - V. Janoš [-] , T. Král [-] (61. M. Benek [-] ) , P. Štefek [-] (46. L. Piskoř [-] ) , T. Petřík [-] (46. T. Hruška [-] ) , I. Dominik [-] (58. V. Vitásek [-] ) , M. Breuer [-] , V. Mička [-] (46. P. Cigán [-] ) , A. Barč [-] , L. Kušnír [-] , M. Šramel [-]

SK Moravan Oldřišov B
J. Novák [-] - D. Grancer [-] (63. T. Glabasňa [-] ) , V. Bechný [-] , P. Fusek [-] , J. Gletník [-] , I. Hofer [-] , M. Hřivnáč [-] , J. Vavrečka [-] , R. Wagner [-] , A. Latton [-] , D. Hartoš [-]

Hráči zápasu: M. Maňák , M. Šramel , V. Janoš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - DIHEL Radek (N), HRUBÝ Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.