Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroslavice odpadly ve druhé půli


Branky


0

První poločas se hrála vyrovnaná partie. Hosté šli dokonce do vedení. Domácí ještě do poločasu stačili srovnat. Ve druhém už hosté fyzicky odpadly a Bohuslavice toho využily ke vstřelení dalších čtyř branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice hrály podruhé za sebou doma, a chtěly odčinit porážku proti Komárovu z minulého kola. Do cesty se jim postavil celek z Dobroslavic. V úvodo prvního dějství byly lepším týmem hosté z Dobroslavic. Bohuslavice kazily a nemohly se dostat ke své hře. Převaha hostující ekipy vyvrcholila v 12. minutě, když akrobaticky ve stylu nůžek uklidl míč i s pomocí tyče do domácí brány Patrik Tůma - 0:1. Od dvacáté minuty se utkání začalo postupně vyrovnávat. V 35. minutě byl sražen v hostujícím vápně Vojtěch Janoš a Michal Šramel byl neomylný - 1:1. Do konce poločasu se už nic nestalo a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

 

Ve druhém dějství už existovalo na hřišti jen jedno mužstvo, a to domácí z Bohuslavic. Hosté z Dobroslavic naprosto odpadly a na hřišti jako by nebyly. Domácí zahodili několik svých vyložených šancí, když si vylámaly zuby na veteránu Oldřichu Režném v bráně Dobroslavic, který předvedl několik luxusních zákroků. Domácí se gólově prosadili terpve v závěrečné dvacetiminutovce. V 70. minutě vsítil rozdílový gól Petr Cigán - 2:1. O pět minut později se po standardce prosadil Tomáš Hruška - 3:1. Dvě minuty před koncem Petr Cigán zvyšoval na 4:1. A dílo zkázy pro hosty dokončil v závěrečné minutě Aleš Barč - 5:1.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Začali jsme jako minulý zápas proti Komárovu. Byli jsme nedůrazní, neobsazovali střed hřiště. Teprve po obdržené brance jsme začali hrá a srovnali. Druhý poločas Dobroslavice fyzicky odešly a my jsme převahu vyjádřili gólově.

TJ Sokol Dobroslavice
Martin Knopp: V prvním dějství to byl vyrovnaný zápas.. Dokud jsme byla síla hráli jsme dobře. Pak nás převálcovali.



Sestavy


SK Bohuslavice B
M. Maňák [-] - V. Mička [-] , I. Dominik [-] , P. Kocián [-] , T. Petřík [-] , T. Hruška [-] , P. Cigán [-] , V. Janoš [-] , T. Král [-] , A. Barč [-] , M. Šramel [-]

TJ Sokol Dobroslavice
O. Režný [-] - D. Pavelek [-] , D. Lukáš [-] , D. Vujtík [-] , T. Krejčí [-] - M. Knopp [-] , D. Rathouský [-] , T. Pučan [-] , J. Stupka [-] , P. Tůma [-] - J. Klekner [-] -

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.