3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gargoš hattrickem zajistil Hněvošicím postup


Branky


0

Hněvošice splnily povinnost a vyhrály. Soupeř jim cestu za postupem usnadnil, protože skoro celý zápas hrál osdaben o jednoho hráče, který se zranil. Hněvošice si tak výhrou zajistily postup a večer mohly propuknout mohutné oslavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hněvošice, pokud chtěly postoupit, musely v posledním zápase zvítězit. Svou povinnost splnily. Budišovice přijely do Hněvošic pouze s jedenácti hráči. Navíc se jim asi ve dvacáte minutě zranil Miroslav Zajíc a musely hrát skoro sedmdesát minut pouze o deseti hráčích v poli. Hněvošice cestu za postupem načaly už ve 2. minutě, když centr Patrika Stříbného zkušeně zametl do síte Roman Gargoš - 1:0. V 9. minutě si oba akci zopakovali, ale jen s tím rozdílem, že střela Gargoše ten správný směr nenašla. O chvíli později akce po ose Pawel Cojg, Roman Gargoš a Patrik Stříbný, skončila střelou Cojga těsně vedle. Kolem dvacáté páté minuty se hra vyrovnala. Hosté začali hrát v deseti a paradoxně dokázali vyrovnat v 35. minutě po akci Jaromíra Zimy ml. a Tomáše Žywiáka, když druhý jmenovaný uklidil míč do brány - 1:1. Domácí ale dokázali minutu před koncem opět strhnout vedení na svou stranu. V 44. minutě našel Patrik Latka Patrika Stříbného, a jeho centr se štěstím dopravil do sítě Roman Gargoš - 2:1.

 

Ve druhé části už byly Hněvošice dominantním týmem na hřišti. V 57. minutě vystřelil Pavel Ševior míč do tyče a dorážka Josefa Nováka zamířila těsně vedle brány. O minutu později po centru Patrika Stříbného dopravil míč krkolomně do sítě Roman Gargoš, který tak zkompletoval hattrick - 3:1. V 59. minutě po přihrávce Gargoše vychytal Nováka budišovický gólman Karel Foldyna. V 62. minutě střelu Reného Buchty vyrazil Foldyna na roh, ze kterého pak nezahřmělo. V 64. minutě Patrika Stříbného opět vychytal Foldyna. Ke konci zápasu se už Hněvošice dostávaly ke střelám z dálky, z nichž nejnebezpečnější byla ta od Nováka, kterou výborně lapil Foldyna. Hněvošice už dokráčely za třemi body a mohly začít slavit návrat do okresního přeboru. 

 

Foto zdroj: TJ Sokol Hněvošice-facebook

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (vedoucí mužstva): Budišovice přijely v jedenácti a během zápasu se jim ještě zranil jeden hráč. My jsme se ujali vedení a do dvacáté minuty jsme byli lepším týmem. Pak jsme polevili. Poté co se jim zranil hráč navíc hosté v deseti vyrovnali. Naštěstí jsme do poločasu dali druhou branku. Ve druhé části jsme už byli lepší a zaslouženě vyhráli. Jsem rád, že jsme postoupili, ale potřebujeme posílit, aby jsme byli v okresním přeboru konkurence schopni. Potřebujeme tři hráče a už máme něco rozjednáno, ale jména říkat nebudu.

TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): Smolný zápas. Lepili jsme sestavu jak se dalo kvůli sobotnímu termínu. Většinu zápasu jsme hráli o deseti, protože se nám zranil Miroslav Zajíc. Před svými hráči chci za výkon smeknout.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - M. Kotzián [-] (87. R. Ulička [-] ) , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] (74. Z. Vrána [-] ) , P. Latka [-] , M. Stříbný [-] - P. Stříbrný [-] (86. B. Cojg [-] ) , P. Ševior [-] , J. Novák [-] (78. M. Schlehofer [-] ) , P. Cojg [-] (75. D. Kotzián [-] ) - R. Gargoš [-]

TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] - T. Žywiak [-] , D. Carbol [-] , M. Polomský [-] , R. Kubánek [-] , R. Popek [-] , M. Honěk [-] , J. Kotala [-] , J. Zima [-] , M. Zajíc [-] , T. Halfar [-]

ŽK: 18. M. Kotzián , 64. P. Stříbrný - 38. R. Popek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - ŠEVIOR Roman (N), HALFAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.