Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kyjovice překvapivě porazily vedoucí Vítkov


Branky


0

V prvním poločase se hrála relativně vyrovnaná partie z obou stran, o čemž svědčí nerozhodný stav, který na konci poločasu svítil na světelné tabuly. Ve druhé půli strhl střídající Pětník výhru ba stranu Kyjovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvnín Vítkov zavítal do Kyjovic a přesvědčil se, že bez kanonýra Karla Špoka to bude mít těžké. V první půli to byl vysloveně remízový zápas. Vítkov si vypracoval dvě velké šance, které zazdili Adamové Vavroš a Čech, kteří zaváhali sami před domácím gólmanem Lukášem Kudelou. Domácí odpovědeli šancí Juraje Kováče, jehož střela minula jen asi o dvacet centimetrů tyč Richterovi branky. Další šanci Kováče Daniel Richter zlikvidoval. V 28. minutě šly Kyjovice do jednobrankového vedení, když se z rohu dostal k odraženému míči dostal Jan Kolouch a z jedenácti metrů míč z jeho nohy doputoval až do brány - 1:0. Pak měli hru ve svých rukou hosté z Vítkova. V 42. minutě zahrával Jakub Dohnálek trestný kop a míč z jeho kopačky zaplul až do sítě - 1:1. Tak skončil i poločas.

Ve druhé půli poslal do hry kyjovický trenér Volný Václava Pětníka a jak se pak později ukázalo, byl to šťastný tah V 52. minutě ještě dokázal gólaman Richter šanci Pětníkovi skvěle vylapat. Pak zase na chvilku převzal taktovku Vítkov a dostal se k několika závarům před domácí brankou. V 75. minutě odcentroval kyjovický Tomáš Pohl a míč uklidil do sítě "žolík" Václav Pětník - 2:1. Vítkov se pak snažil něco s výsledkem udělat. Měl tlak, ale jeho šance zlikvidoval brankář Lukáš Kudela. Domácí se bránili s vypětím všech sil. V 88. minutě z rychlého brejku Jakub Kudela nastřelil nohy brankáře Richtera. Odražený míč se dostal k Václavu Pětníkovi a ten ho dopravil do prázdné branky - 3:1. Na Vítkov se tak dotáhla po prohře Březová.



Ohlasy k zápasu


FC Kyjovice
Radim Volný (trenér): V první půli to byl takový remízový zápas. Šance byly na obou stranách. Ve druhém dějství jsem na trávník poslal Václava Pětníka, který zápas rozhodl. Body s prvním týmem bereme. Herně však byly na naší straně určité rezervy.

TJ Vítkov B
Jan Pavlíček (trenér): Ukázalo se, že bez Špoka to není to pravé ořechové. První poločas vysloveně remízový. Ve druhém jsme měli o trošku více ze hry, ale jen po velké vápno soupeře. V závěru jsme dostali dvě branky a prohráli.



Sestavy


FC Kyjovice
L. Kudela [-] - J. Kučera [-] , P. Kotala [-] , J. Kováč [-] , T. Pohl [-] - J. Kudela [-] , R. Vavrečka [-] - M. Janalík [-] - D. Krayzel [-] , J. Kolouch [-] , D. Kormanec [-] (46. V. Pětník [-] )

TJ Vítkov B
D. Richter [-] - P. Dubový [-] , P. Hanuš [-] , P. Mader [-] - J. Dohnálek [-] , R. Modelský [-] , M. Pavlica [-] (46. T. Číž [-] ) , A. Vavroš [-] , O. Pop [-] , A. Čech [-] , O. Kalivoda [-]

Hráči zápasu: V. Pětník - D. Richter .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RADEK Roman - VANĚK Roman (N), BISKUP Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.