Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola zvítězila Březová


0

Souboj třetího s druhým celkem tabulky dopadl výhrou pro domácí družinu z Březové. Do vedení šly sice Těškovice. Březové pak otočila během zápasu na 4:1. Hosté pak už jen korigovali na konečných 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V souboji mezi třetí Březovou a druhými Těškovicemi zvítězila domácí družina z Březové. Utkání se hrálo na podmáčeném terénu, přesto se hrálo velmi slušné utkání. O něco více ze hry měla domácí družina z Březové. Paradoxně to, ale byly Těškovice, kdo se ujal vedení. V 19. minutě dostal zpětnou přihrávku Dalibor Sochorek, kterýjako bývalý hokejista využil svých bohatých zkušeností, a položil si brankáře a blafákem zavěsil do do opuštěné kasy - 0:1. Domácí srovnali krok o deset minut později, když volný přímý kop Martina Šuhajíka nabral nečekanou rychlost a prošel překvapenému brankáři Lazeckému do sítě - 1:1. V 38. minutě šla Březová do vedení, když svou střelu z třicetipěti metrů zavěsil do šibenice hostující svatyně Tomáš Křenek - 2:1. Po poločase vedla Březová zaslouženě. 

Ve druhém dějství se obrázek hry moc nezměnil. Hosté sice zpočátku zahrozili dvěmi střelami Vladimíra Šenka. Jinak však byli lepším týmem borci z Březové. V 71. minutě zahrávali domácí standardní situaci. Hostující brankáře Lazecký jen tak vyplácnul balón na hlavu březovského Ondřeje Lodňánka, který ho dopravil do sítě - 3:1. V 82. minutě po pěkné akci na levé straně, sběhl březovský pravý záložník Petr Cihlář do vápna a sklepl míč do brány - 4:1. O minutu později odcentroval těškovický Dalibor Sochorek a míč lehce lízl do brány březovský obránce - 4:2. Březová už výhru uhájila a díky zaváhání Vítkova se na něj bodově dotáhla.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): Z pohledu fanouška se hrál pěkný fotbal. Od první minuty jsme hosty k ničemu nepustili. Paradoxně však ze své první šance šly Těškovice do vedení. my však ještě do konce první části otočili skóre. Druhá půle se nesla v polovina se nesla v podobném duchu a my jsme zaslouženě zvítězili.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (trenér): Hrálo se na podmočeném terénu. My jsme hráli v okleštěné sestavě, i tak jsme tam měli několik pěkných kombinačních akcí. Domácí byli dravější a rychlejší , body si zasloužili a vyhráli zaslouženě. Hrál se férový a kombinační zápas z obou stran.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
P. Kukol [-] - J. Šuhajík [-] (14. P. Gebauer [-] ) , J. Lichovník [-] (76. D. Schustek [-] ) , P. Cihlář [-] , O. Lodňánek [-] , D. Novák [-] , M. Šuhajík [-] , K. Demel [-] , P. Cihlář [-] , T. Křenek [-] , P. Křenek [-] (52. A. Šuhajík [-] )

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - M. Krayzel [-] , D. Sochorek [-] , V. Šenk [-] , D. Juchelka [-] (60. M. Hoza [-] ) , D. Sýkora [-] (75. K. Kubesa [-] ) , J. Solnický [-] , D. Illík [-] , B. Sroka [-] (73. P. Jedlička [-] ) , J. Krayzel [-] , T. Rek [-]

ŽK: 77. M. Šuhajík - 36. V. Šenk , 67. T. Rek .
Hráči zápasu: O. Lodňánek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - LYČKA Ivo (N), BROŽ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.