V derby branka nepadla


Branky


0

Derby branku před výbornou diváckou kulisou branku nenabídlo a oba týmy si rozdělily body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas sledovalo snad 300 diváků. Bylo to pravé derby se vším všudy. Parádní atmosféra, emoce. Pěkný zážitek. První poločas do toho domácí borci z Brumovic od první minuty šlápli a zatalačili Holasovice na jejich  polovinu. Měli několik rohů a standardek. K ohrožení brány a šanci skórovat se však nedostali. Jejich šance přišla o něco později, kdy se hra začala vyrovnávat, a kdy domácí záložník pěknou přihrávkou vyslal do šance útočníka Leopolda Blažka. Ten postupoval sám na bránu, ale byl trochu z úhlu a holasovický brankář Filip Dehner výborně vyběhl a jeho střelu skokem pod nohy vyrazil do autu. Holasovice měly v první půli pár střel ze střední vzdálenosti a taky pár šancí po pěkných centrech ze stran, ale taky branku nevsítily. Poločas, v nemž měly lehce navrch Brumovice, tedy skončil bez branek.

 

Druhá půlka však začala lépe pro hosty z Holasovic, kteří přebírali postupně otěže zápasu a s přibývajicím koncem stále víc určovaly tempo. Nejprve domácí brankář Rostislav Palúch musel čelit střelám Kamila Kramného, potom i Lukáše Richtera, Jiřího Matýska či Adama Dehnera. Z domácích nejvíce pálili po bráně útočníci Jan Herber a Leopold Blažek. Nejvetší šanci měl v druhém poločase holasovický Lukáš Richter, který už měl obránce ,,na lopatě" a před sebou jen brankáře, ale míč do sítě bohužel nedostal. Čím více se blížil konec, tím víc na hřišti přibývalo emocí a tvrdších zákroků. To nakonec odnesli brumovičtí hráčí dvěma žlutými kartami. Jinak se toho už víc nestalo. Byl to prostě takový bojovný zápas, plný osobních soubojů, který nepřinesl až tak moc šancí a pohledných akcí. I tak ale bylo toto utkání kvalitní a diváci se určitě nenudili.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezská Hořina Brumovice
Jan Matyáš (vedoucí týmu): V prvním dějství jsme byli lepším týmem my a vypracovali jsme si i jednu tutovku. Ve druhé části převzali iniciativu hosté, protože my jsme odpadli fyzicky v tom vedru. Ukázalo se, že oni mají natrénováno víc než my. Remíze je spravedlivá.

TJ Sokol Holasovice
David Dehner (hráč): Byl to jako vždy vyhrocený zápas, pravé derby. Dobré je, že oba týmy dohrály v 11, což se dříve moc nestávalo a vždy byl někdo na jedné či druhé straně vyloučen. Hostům postupně viditelně docházely síly, bohužel jsme toho nedokázali využít a vstřelit aspoň jednu branku. V podstatě o nic nešlo, dvě kola před koncem je už vše jasné, Brumovice se pouze mohly posunout v případě výhry nahoru. My chceme udržet alespoň 5. místo a snad se nám to podaří. Škoda že jsme v zápasech s Teškovicemi a Brumovicemi získali pouze bod, zasloužili bychom si 4.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - PORUBEK Jaroslav (N), MATÝSEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.