0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 13:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Božetice doma branku nevstřelily, navíc tři inkasovaly


Branky


17. Z. Šváb , 37. Z. Šváb , 54. J. Muž
0

Do Božetic, které hrají klidný střed tabulky, zajížděl soupeř z Jistebnice, která bude na jaře bojovat o záchranu. A svůj boj o záchranu začala skvělým výsledkem. Božeticím nedala Jistebnice šanci a zvítězila jednoznačně 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo rozhodnuto

Od začátku utkání byla jasně lepší Jistebnice. Už v sedmé minutě centroval z levé strany Tomáš Maňák, ale první Švábůb pokus skončil vedle. O pět minut později zkoušel své štěstí opět Šváb, ale hodně minul. V 17. minutě zahrávaly domácí Božetice rohový kop, ale o balon přišly. K němu se dostal opět Zdeněk Šváb, utekl po levé straně a střelou na vzdálenější tyč rozveselil hostující fanoušky. Přišla 24. minuta a první pokus domácích. Ramovič ale s Čiperovou střelou neměl problémy. Ve 37. minutě se opět měnilo skóre. Zdeněk Šváb se zprava dostal na střed na hranici šestnáckty a přesnou střelou levou nohou k tyči zvýšil na 2:0. To bylo v první půli vše a hostující hráči tak mohli jít do šaten víc než spokojeni.

Jistebnice přidala v druhé půli ještě jednu branku

Dvě minuty po začátku druhé půle pálil z přímého kopu Maťha, ale Ramovič míč vyboxoval. Následně vybojoval balon Švec, který ho poslal na Podzimka a ten mohl jít sám. Byl však dostižen a o míč obrán. V 52. minutě pohli hosté odskočit na tříbrankový rozdíl. Šváb centroval z hranice malého vápna na Podzimka, který ale ve stoprocetní šanci selhal. O dvě minuty později ale Jistebnice přeci jenom skóruje. Podzimkova hlavička je tečována na břevno, ale z následné dorážky se raduje Jan Muž. Ten samý hráč hlavičkoval o deset minut později vedle. V 68. minutě měli domácí velkou šanci, ale Pinc z hranice pokutového kopu neuspěl. Přesto Jistebnice zvítězila naprosto zaslouženě a do tabulky si připisuje další tři body.



Sestavy


TJ Božetice
Z. Vácha [-] - T. Horek [-] , M. Fara [-] , J. Dušek [-] , J. Kotrba [-] (79. L. Nevolný [-] ) - Z. Pavlík [-] (75. F. Stejskal [-] ) , M. Maťha [-] , J. Jakeš [-] (58. P. Stejskal [-] ) , F. Horek [-] - F. Čipera [-] (46. J. Jelínek [-] ) , J. Pinc [-] -

1.FC Jistebnice
R. Ramovič [-] - P. Bechyně [-] , R. Trpka [-] , M. Mrzena [-] , M. Maňák [-] - Z. Šváb [-] , T. Maňák [-] , J. Švec [-] , M. Muž [-] (84. J. Bojko [-] ) - V. Podzimek [-] (59. V. Kotalík [-] ) , J. Muž [-] (79. D. Bojko [-] ) -

ŽK: 59. T. Horek .
Hráči zápasu: Z. Šváb .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zabilka Luboš - RYNEŠ Vladimír, SMRČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.