2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 12:30

26.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Hradiště nestačilo na Vysoké Chvojno


Branky


0

Staré Hradiště přivítalo v sobotu Vysoké Chvojno. Jednalo se o zápas sousedů v tabulce a Chvojno se mohlo v případě výhry dostat před svého soupeře. Jak utkání probíhalo, se dozvíte v následujícm reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza

Skóre se poprvé měnilo ve 35.minutě, kda po standardní situaci propadl míč mezi domácími hráči a odražený míč poslal do sítě P.Horák - 0:1.

Domácím se podařilo vyrovnat vzápětí. Míč se z pravé strany dostal k Moučkovi, který prostřeli brankáře hostí - 1:1.

Staré Hradiště si vytvořilo několik nadějných šancí, navzdory tomu se skóre do poločasu už neměnilo.

Domácí srazily hloupé góly

V 67.minutě netakticky fauloval domácí Kurstein soupeře na kraji pokutového území, následovala penalta. K té se postavil chvojenský kapitán Faltys a s přehledem proměnil - 1:2. Hned o chvíli později přidalo Chvojno třetí gól. Domácí měli možnost vtřelit branku, ale hosté se ubránili a získali míč. Poté si P.Horák na útočné polovině poradil s dvojicí hráčů Hradiště a svoji akci zakončil gólem - 1:3.

Hradiště dostalo v následujících minutách hosty pod tlak, který vyústil v 85.minutě v branku Skučka, jenž se vysunul z obrany do útoku - 2:3. Ale to bylo už vše.

Domácí hráči tak mohli pouze litovat zahozených šancí a hloupých obdržených gólů. Vysoké Chvojno si připsalo cennou výhru, díky které se vyšvihlo na konečné 6.místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Staré Hradiště B
Petr Mára ( hrající trenér Hradiště ): "Děkuji mančaftu za předvedenou hru v sezoně 2015/16, až na nějaké výjimky, které bych si nechal pro sebe. Ze strany Starého Hradiště to byla zdařilá sezona"


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Staré Hradiště B
J. Bílek [-] - M. Kurka [-] (77. L. Krejčí [-] ) , B. Svoboda [-] , J. Moučka [-] , M. Rolinčin [-] (65. S. Novotný [-] ) , V. Kurstein [-] , P. Mára [-] , P. Lexman [-] , M. Skuček [-] , M. Jůva [-] , P. Erban [-]

Sokol Vysoké Chvojno
M. Horák [-] (31. M. Brouček [-] ) - R. Kocián [-] , T. Michalec [-] , J. Müller [-] , R. Vršanský [-] (46. M. Pětioký [-] ) , R. Centner [-] , M. Komárek [-] , M. Flégl [-] , L. Kalavský [-] , P. Horák [-] , J. Faltys [-]

Hráči zápasu: P. Horák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Májek Antonín - ZOLLMANN Lukáš (N), PĚTIOKÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.