Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2016 18:00

26.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mateřov se konečně dočkal výhry


Branky


0

V posledním kole Starý Máteřov po delší době okusil pocit vítězství. Ke třem bodům domácím hodně pomohli střídající hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jonášův brzký gól

Domácím se v poslední době přiliš nedařilo. Většinou máteřovští nezvládli už samotný začátek zápasu. Tentokrát to ale bylo jinak. Už v 5.minutě se dostal do úniku Jonáš a otevřel skóre -1:0.

V 17.minutě vyrovnali hosté, když se po rohovém kopu v malém vápně prosadil hlavou špatně střežený Horák - 1:1. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Střídající hráči domácích přinesli do druhé půle oživení

Domácí trenér do druhé půle čerstvé síly a střídající hráči byli nakonec rozhodujícím faktorem tohoto zápasu. Když zejména Fenyk a Hlaváček dokázali rozběhat do té doby chodeckou hru svého týmu. 

Hosté se mohli dostat do vedení, když za stavu 1:1 neproměnili pokutový kop.

V 69.minutě se poprvé prosadil střídající Hlaváček - 2:1. A tentýž hráč přidal o deset minut později gólovou pojistku - 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Mateřov B
Jiří Škrha ( hrající trenér Máteřova ): "Potvrdilo se, že nemáme naběháno. Hodně nám pomohli střídající hráči, kteří oživili naši hru."


Autor: L. N.


Sestavy


SK Starý Mateřov B
O. Doležal [-] - D. Jonáš [-] , J. Buňka [-] , J. Bureš [-] , V. Procházka [-] , P. Žďárský [-] , J. Macek [-] (55. J. Hlaváček [-] ) , P. Hromádko [-] , P. Ročnák [-] , J. Skalický [-] (46. T. Fenyk [-] ) , J. Škrha [-] (46. J. Michal [-] )

TJ Sokol Ostřetín
M. Schejbal [-] - J. Horák [-] (81. P. Bukáček [-] ) , J. Hlava [-] , R. Svoboda [-] (55. M. Frydrych [-] ) , D. Krátký [-] (46. O. Valášek [-] ) , M. Vančura [-] , J. Vančura [-] , M. Klempíř [-] , V. Kučera [-] , M. Udržal [-] , J. Hubáček [-]

ŽK: 24. D. Jonáš , 54. T. Fenyk , 63. J. Bureš , 87. P. Žďárský - 38. V. Kučera , 66. M. Klempíř , 71. J. Hubáček .
Hráči zápasu: J. Hlaváček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Málek Pavel - SEHNOUTEK Pavel (N), VOSÁHLO František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.