2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Máteřov a Chvojno si body rozdělili


Branky


0

Bitva dvou týmů, které uzavírají nejlepší desítku tabulky, nabídla vyrovnaný zápas s řadou neproměněných šancí na obou stranách. Více se dozvíte v následujícím reportu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnávací gól do šatny

Hosté měli před tímto zápasem na svého soupeře náskok čtyř bodů, případná výhra by tak máteřovské přiblížila Chvojnu na dostřel.

Vyrovnanost v tabulce se promítla i v zápase. Utkání bylo od začátku také naprosto vyrovnané a koncovka obou týmů byla shodně jalová.

Skóre se poprvé měnilo  ve 32.minutě. Na pravé straně se uvolnil Jonáš, jeho tvrdou střelu chvojenský brankář Müller neudržel a dobíhající Blažek míč dorazil do sítě - 1:0.

Vypadalo to, že domácí si náskok odnesou do kabiny, ale chvojenští dokázali ješte ve 44.minutě srovnat stav. Rohový kop nedokázal odhlavičkovat  Hromádko, míč se dostal k Čefelínovi, který prostřelil tříčlennou hradbu těl před brankou - 1:1.

Po gólu na každé straně

Na začátku druhé půle se tak začínalo hrát v podstatě odznova. 

Domácí tradičně prostřídali sestavu a na hřište se po přestávce dostali Jiří Mzyk, Moder a později i Fenyk.

A právě střídající Jiří Mzyk se krátce po svém příchodu zapsal mezi střelce. Psala se 49.minuta, když unikl Jonáš, nacentroval před branku a Jiří Mzyk dokončil povedenou akci gólovou hlavičkou - 2:1. 

Hra se nadále přelévala z jedné strany na druhou. Domácí mohli navýšit vedení, ale žádnou ze slibných akcí nedotáhli do konce.

V 74. minutě se po standardní situaci prosadil Flégl, který usměrnil míč hlavou do sítě a zajistil hostům vyrovnání - 2:2.

Oba týmy pak měli možnost strhnout vedení na svou stranu. Domácí Fenyk byl blízko gólu, když nastřelil tyč. Nájezd hostujícího útočníka zase zneškdodnil brankář Doležal.

Utkání tak skončilo spravedlivou dělbou bodů.

 

NOVINKA: Oznámkujte úroveň zápasu, hru obou týmů i jednotlivých hráčů nebo třeba výkon rozhodčího. Pomozte nám určit hvězdy zápasu! Obodovat lze i jídlo, nápoje, zázemí a stav hrací plochy. Celé utkání nyní můžete dát pod lupu a říct všem svůj názor!



Ohlasy k zápasu


SK Starý Mateřov B
Jiří Škrha ( hrající trenér Máteřova ): Hráli jsme fotbal a bojovali, tudíž jsem spokojen i s remízou. Tři body by byly samozřejmě lepší, ale podali jsme zlepšený výkon a to je pozitivní.


Autor: L. N.


Sestavy


SK Starý Mateřov B
O. Doležal [-] - V. Procházka [-] , P. Ročnák [-] , J. Skalický [-] (64. T. Fenyk [-] ) , P. Hromádko [-] - J. Bureš [-] (46. J. Moder [-] ) , P. Žďárský [-] , J. Škrha [-] , J. Macek [-] (46. J. Mzyk [-] ) - D. Blažek [-] , D. Jonáš [-] -

Sokol Vysoké Chvojno
J. Müller [-] - R. Malý [-] , T. Michalec [-] , R. Kocián [-] , M. Brouček [-] (65. M. Pětioký [-] ) , B. Koubek [-] , M. Flégl [-] , L. Čefelín [-] , M. Komárek [-] , R. Centner [-] , J. Faltys [-]

Hráči zápasu: P. Ročnák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Málek Pavel - HOUDEK Miloslav (N), PĚTIOKÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.