L. Kuta 58.
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 14:00

19.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice otočily zápas v Dražkovicích


Branky


58. L. Kuta - 76. J. Klimeš , 88. L. Pejřimovský (p.)
0

V sobotním zápase hraném už od 14:00 se představily Dražkovice proti béčku Rosic nad Labem. Domácí jdou v poslední době výsledkově nahoru a v minulém kole dokázali vyhrát derby v Mikulovicích. Rosice se také pomalu zvedají, ale k tomuto zápasu měly k dispozici poměrně osekanou sestavu. Nakonec se rosičtí trochu překvapivě radovali z výhry. Jak k tomu došlo, se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách, ale bez gólu

Domácí tým se musel obejít bez Filipa Kubánka, který byl zraněn v minulém kole v Mikulovicích. Hostující trenér Matějů musel hodně lepit sestavu, neboť Rosicím chybělo hned několik hráčů.

Úvod utkání potvrzoval předzápasové předpoklady. Dražkovice měly míč častěji na svých kopačkách a udávaly tempo hry. Avšak hosté zase dokázali podnikat rychlé protiútoky.

Ve 22.minutě se do úniku hnal rosický Levai, před vybíhajícím Lichtnerem si stačil míč posunout a domácí brankář je srazil k zemi. Rozhodčí měl na situaci dobrý výhled a neváhal zapískat penaltu. Pokutový kop si vzal na starost L.Němec, jenže velkou možnost zahodil, když jeho střela vůbec netrefila branku.

Hra nabízela stále stejný obrázek. Dražkovice se tlačily do zakončení. Několik možností domácích bylo zastaveno odpískáním ofsajdu. V jedné takové situaci se ofsajd nepískal a Kopečný se tak mohl po přihrávce Mazánka řítit do šance, s jeho střelou si ale Nahálka poradil a vyrazil ji na roh.

Hosté se neustále snažili o brejky, většina z nich šla přes P.Zelinku. Ve dvou podobných situacích se dostal k míči na pravé straně Tesař, ale v obou případech místo centru letěl míč na branku a Lichtner se překvapit nenechal.

V největší šanci domácích se po odraženém míč ocitl agilní Movsesyan, který zblízka trefil břevno.

Další z rychlých kontrů hostů zakončil, po přiťuknutí L.Němce,Chládek střelou nad branku.

První poločas nakonec žádnou branku nenabídl.

 

Gól z ofsajdu?

Začátek druhé půle se podobal té první. Do zajímavé možnosti se dostal rosický obránce J.Němec, který si na hranici vápna připravil míč a jeho střelu zastavila až spojnice břevna a tyče.

Poté se do úniku dostával Tesař, ale Lichtner včasným vyběhnutím jeho možnost zhatil.

V 58.minutě přišel nejkontroverznější moment utkání. Míč se po standardní situaci dostal až k, v ofsajdové pozici stojícímu, Kutovi, který zblízka neměl problém vstřelit gól - 1:0. Pomezní rozhodčí signalizoval ofsajd, ale hlavní sudí Syrůček byl jiného názoru, jelikož viděl, že míč ke Kutovi údajně dopravil jeden z hráčů Rosic. Hosté se cítili ukřivděni, avšak správnost výroku sudího se nepodařilo potvrdit ani vyvrátit.

V dobré šanci domácích pak Komárek střílel po zemi na zadní tyč jen těsně vedle branky. Dražkovice měly další možnosti k navýšení stavu. Před Movsesyanem dokonce zívala prázdná branka, jenže najednou se objevil Roubal a dražkovickému útočníkovi míč sebral. Velkou možnost spálil i T.Stehno, který po dlouhém míči střílel v dobré pozici mimo branku.

Ačkoliv domácí své šance neproměnili, zdálo se, že si dokráčejí pro výhru. Jenže zdání klame a v tom je fotbal krutý a krásný zároveň. V 76.minutě po nenápadné akci dostal na pravé straně míč Chládek a prudkou přihrávkou našel v pokutovém území střídajícího Klimeše, který umístil míč do sítě - 1:1.

Pak se navíc domácím zranil střední záložník Komárek, který musel odstoupit ze hry a dražkovičtí pokračovali o deseti. 

Vrátit vedení Dražkovicím mohl znovu Movsesyan, kterého však Nahálka tváří v tvář vychytal a svůj tým v klíčovém momentu podržel.

Na závěr zápasu se převlékl domácí trenér Libor Mazánek, v 85.minutě nastoupil do hry a domácíh bylo už zase jedenáct.

Hosté se mohli také dostat do vedení, když se v pokutovém území hezky uvolnil Korbel, našel před brankou P.Zelinku, jehož střelu obrana ve spolupráci s brankářem Lichtnerem za čáru nepustila, i když někteří hráči Rosic už měli ruce nad hlavou.

V 88.minutě se uvnitř pokutového území dostal k míči Palaščák. L.Mazánek šel s rosickým hráčem do souboje trochu nešikovně a dopustil se faulu. Pozornosti rozhodčího Syrůčka to neuniklo a tak se kopala opět penalta. Druhou penaltu v zápase už hosté zásluhou jistého Pejřimovského proměnili a dostali se tak v závěru zápasu do vedení - 1:2.

Do konce už moc nezbývalo, rosičtí si zbytek utkání pohlídali a mohli se tak radovat z překvapivé výhry.

 



Ohlasy k zápasu


SK Dražkovice
Jan Mazánek ( hráč a vedoucí družstva Dražkovic ): Zápas, který nebyl herně moc koukatelný, jsme si zkazili neproměňováním šancí, kterých jsme měli dostatek. Penalta v závěru utkání nebyla rozhodující.

TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů ( trenér Rosic ): Zápas, kterému by slušela remíza, nicméně poprvé na jaře se fotbalové štěstíčko přiklonilo na naší stranu. Opět velmi zaujal Zelinka Petr s podporou aktivního Chládka a poctivé defenzivy.

Autor: L. N.


Sestavy


SK Dražkovice
P. Lichtner [-] - F. Lacaille [-] - L. Vladyka [-] - L. Kuta [-] , M. Kopečný [-] , M. Voříšek [-] , D. Stehno [-] , T. Stehno [-] , J. Mazánek [-] , L. Movsesyan [-] , Z. Komárek [-] (85. L. Mazánek [-] )

TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - J. Němec [-] , J. Roubal [-] , L. Pejřimovský [-] , J. Zelinka [-] (83. V. Korbel [-] ) - D. Palaščák [-] , L. Němec [-] (50. J. Klimeš [-] ) , V. Levai [-] , P. Chládek [-] - M. Tesař [-] , P. Zelinka [-]

ŽK: 22. P. Lichtner , 37. Z. Komárek , 65. L. Movsesyan - 75. V. Levai .
Hráči zápasu: L. Movsesyan - P. Zelinka .
Místo: Dražkovice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - BÁRTA Tomáš (N), STACH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.