1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Hradiště si s Opatovicemi body rozdělilo - 1 : 1


Branky


0

V souboji dvou B týmů na sebe narazili Staré Hradiště a Opatovice nad Labem. Očekáván byl zajímavý a vyrovnaný zápas, jelikož oba týmy se řadí do velice vyrovnaného středu tabulky, navíc podzimní vzájemný zápas skončil bezbrankovou remízou. Jak to dopadlo tentokrát, to se můžete dočíst v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

David Bičík v dresu Opatovic ??

Domácímu trenérovi se vinou zranění rozpadla elitní ofenzivní dvojice Komárek - Shejbal. V útoku je v tomto zápase nahradilo neméně zajímavé duo Šmíd - Sluťak, tedy dva hráči nastupující většinou v obraně. Zajímavé řešení problému se ukázalo býti dobrým nápadem, jelikož oba hráči podali dobrý výkon.

Ve 3.minutě zápasu si diváci v Hradišti (myšleno s trochou nadsázky) mohli připadat jako na zápase Evropské ligy Villareal - Sparta...Opatovický brankář Hampl totiž svojí chybou á la David Bičík daroval branku domácímu Šmídovi - 1:0.

Po té se hrál vyrovnaný zápas, ve kterém si více šancí vytvářelo mužstvo Hradiště. Minimálně tři byly gólové. Postupně však selhali Erban, Moučka a Šmíd. 

Ve 44. minutě zahrával z levé strany standardní situaci opatovický Šťastný, za obranou Hradiště se zjevili Adamuška s Vandasem, prvně jmenovaný míč trefil hlavou a vyrovnání bylo na světě.

Branka do šatny, tedy určila poločasové skóre 1:1.

 

Druhý poločas bez branek

Ve druhém dějství měli více ze hry spíše domácí. Ti se dožadovali penalty, když unikajícího Šmída zastavil skluzem Špalek, píšťalka rozhodčího Jakoubka však zůstala němá.

Hradiště se tlačilo dopředu a tím vznikal i prostor pro hosty, kteří se snažili dlouhými pasy nalézat Vandase se Šťastným. Tyto kontry opatovičtí nedokázali dotáhnout do konce, mimo jiné i díky dobré hře domácích krajních obránců.

Žádná další branka už nepadla a tak si oba soupeři, stejně jako na podzim, body rozdělili.

Hradiště se po tomto kole nachází na šestém místě tabulky, Opatovice jsou desáté, oba soupeře však dělí pouze 4 body, což odráží vyrovnanost většiny týmů v soutěži a slibuje ještě mnoho zajímavých zápasů do konce sezony.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Staré Hradiště B
Petr Mára ( hrající trenér Hradiště ): Nemohli jsme do zápasu počítat s Komárkem a Shejbalem. Ale myslím, že byli adekvátně nahrazeni, oba dnešní útočníci odehráli velmi dobrý zápas.


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Staré Hradiště B
J. Bílek [-] - J. Louvar [-] , M. Skuček [-] , M. Jůva [-] , V. Kurstein [-] - J. Moučka [-] , P. Lexman [-] , P. Mára [-] (69. V. Vondra [-] ) , P. Erban [-] - R. Šmíd [-] , R. Sluťak [-] -

AFK Opatovice n. L. B
P. Hampl [-] - R. Richter [-] (64. O. Kučera [-] ) , M. Sládeček [-] , B. Šťastný [-] , R. Bíro [-] (32. P. Svoboda [-] ) , M. Jozíf [-] , M. Vandas [-] , D. Adamuška [-] , M. Špalek [-] , M. Jánoš [-] , A. Mejtský [-]

Hráči zápasu: D. Adamuška .
Místo: Staré Hradiště. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Jakoubek Jiří - BLAŽEK Petr (N), TEŠLA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.