0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Hradiště nestačilo na Máteřov - 0:2


Branky


0

V souboji dvou rezervních týmů Staré Hradiště hostilo Starý Máteřov. Očekával se poutavý a vyrovnaný zápas. Jak nakonec utkání probíhalo? To se dočtete v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité šance domácích

V sestavách obou týmů se objevila zajímavá jména. Za domácí nastoupili v základní sestavě Petr Erban a dorostenec Vítek Vondra. Ondřej Doležal v brance Máteřova zase nahradil podzimní jedničku Jana Buňku.

V prvním dějství připisovali šance hlavně domácí. Hostům dělal problémy zejména rychlý Komárek, který neproměnil ani jeden ze svých tří úniků. V dobrých pozicích se neprosadili ani Lexman a Novotný.

Již ve 20.minutě musel pro svalové zranění břicha opustit zápas máteřovský Bureš, do zápasu tak naskočil Daniel Holek, který byl nakonec důležitou postavou tohoto zápasu. Ale nepředbíhejme a vraťme se k dění na hřišti.

Za Máteřov se zhruba po půl hodině hry připomněl Ročňák, když zkusil vystřelit ze střední vzdálenosti, rána mu vyšla, ale domácí brankář Bílek ji zneškodnil neméně dobrým zákrokem.

Všechny šance první půle zůstaly neproměněny a tak se do kabin šlo za bezbrankového stavu.

 

Holkova střela určila ráz utkání

Ve druhé půli měli domácí převahu, ale když bylo potřeba, tak Máteřov nadále držel brankář Doležal, který několikrát musel hasit chyby svých spoluhráčů. 

V 78.minutě se do míče opřel již zmiňovaný Holek, jeho střela zaplavala a zaskočila brankáře Bílka - 0:1. Domácí tak museli v závěrečné fázi zápasu soustředit svoje síly na smazání jednobrankového manka. Naopak máteřovští měli možnost protiútoků do otevřené obrany.

Minutu před koncem normální hrací doby ztratil uprostřed hřiště míč Kurštein.Následný kontr hostů na sebe vzal David Jonáš, ačkoliv mohl volit přihrávku, probil se přes tři hráče a svoji akci zakončil gólovou střelou - 0:2.

Výsledek tak dostal definitivu a hráči Máteřova se mohli radovat z cenného vítězství na hřišti soupeře. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Staré Hradiště B
Petr Mára ( hrající trenér Hradiště ): Smolný zápas pro Staré Hradiště. Bohužel v současné době máme nouzi o hráče. Mladí kluci se nechtějí moc do velkého fotbalu zapojovat. Mají mraky jiných zálib a nemusejí moc rozvíjet svoji fyzickou kondici.

SK Starý Mateřov B
Jiří Škrha ( hrající trenér Máteřova ): Zvítězili jsme díky kolektivnímu výkonu. Šance byly na obou stranách. Možná jsme měli více štěstí.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Staré Hradiště B
J. Bílek [-] - R. Šmíd [-] , M. Skuček [-] , M. Jůva [-] , S. Novotný [-] - V. Vondra [-] , V. Kurstein [-] , P. Mára [-] , P. Erban [-] - P. Lexman [-] , T. Komárek [-] -

SK Starý Mateřov B
O. Doležal [-] - P. Hromádko [-] , R. Tomiška [-] , J. Bureš [-] (20. D. Holek [-] ) , J. Škrha [-] (46. J. Skalický [-] ) - P. Žďárský [-] , J. Křížek [-] , P. Ročnák [-] , V. Procházka [-] - D. Jonáš [-] , J. Macek [-] (69. T. Fenyk [-] ) -

ŽK: 35. P. Mára - 79. D. Jonáš , 86. T. Fenyk .
Hráči zápasu: P. Erban - O. Doležal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - ZOLLMANN Lukáš (N), HOUDEK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.