3:1
(0:0)
51. J. Tiesl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Dobříč si v posledním utkání poradil s rezervou Žihle


Branky


0

Hráči Sokola Dobříč si užili vítězně poslední zápas sezóny, ve které porazili tým Žihle B v poměru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii Sokola

Od začátku zápasu se domácí snažili překonat obranu soupeře a užít si tak naposledy v této sezóně pocit vstřelených gólů. Poprvé se jim to podařilo prostřednictvím Štěpána Levory, který dal první gól už v 8.minutě utkání. A druhá trefa patřila rovněž domácím. Počkat si na ni museli až do 41.minuty, ale stálo to zato. Na pauzu se tak odcházelo za stavu 2:0. 

Rezerva Žihle dohrávala v deseti

V 51.minutě padl kontaktní gól. Dal jej zkušený Jiří Tiesl a v utkání tak mohl přijít zvrat. Ten sice přišel, ale bohužel v neprospěch hostů. V 53.minutě viděl Tiesl červenou kartu po druhé žluté a musel tak hřiště opustit. Hráči Žihle B se snažili statečně odolávat domácí přesile, ale nakonec podlehli. V 70.minutě zvyšoval na 3:1 Martin Fencl a tím zajistil Dobříči jisté vítězství. Dobříč končí sezónu na 8.místě, Žihle B o stupínek výše.



Sestavy


TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - J. Kusák [-] , D. Cink [-] , F. Souček [-] , R. Strych [-] (55. V. Svoboda [-] ) - P. Nikolič [-] , V. Šimice [-] - V. Zeman [-] , Š. Levora [-] - J. Zavřel [-] (55. M. Fencl [-] ) , V. Schneider [-] (46. M. Kondelík [-] )

TJ Slavoj Žihle B
J. Huček [-] - J. Kubíček [-] , M. Novák [-] (30. J. Smolinský [-] ) , A. Worzischek [-] , L. Meiner [-] , V. Fink [-] , J. Skalník [-] , F. Hořejší [-] , J. Tiesl [-] , J. Sedlák [-] , T. Půta [-]

ŽK: 58. Š. Levora - 10. J. Tiesl . ČK: 53. J. Tiesl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LANG Josef - ŽÁKOVEC Jan (N), KOHEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.