Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Kralovice s přehledem získaly záchranářské body proti Nýřanům


Branky


0

V tabulce předposlední Kralovice doma přehrály Nýřany a dotáhly se na ostatní týmy, se kterými budou bojovat o záchranu. Nýřany ovšem svojí kůži neprodaly lacino, jak by se mohlo podle konečného výsledku zdát.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strhující závěr poločasu

Předposlední Kralovice se vrhly na soupeře a hned z první šance se jim povedlo dát gól. Z rychlého protiútoku se prosadil Petr Vopat a domací se tak rychle ujali vedení. Kralovice v aktivitě po první brance nepolevily. Na druhé straně i hosté měli pár slibných šanci, ale na výsledek to zatím nemělo vliv. Diváci se druhého gólu dočkali až ve 33. minutě, kdy se trefil po dalším rychlém protiútoku Jan Purkar a domácí vedli už o dvě branky. Hosté byli jak opaření a než se stihli vzpamatovat z druhé gólu, ve 35. minutě po pěkné kombinaci zavěsil do brány stejný autor gólu, Purkar. Kdo si myslel, že poločas skončí jednoznačným vedením domácích, byl na velkém omylu. Nýřany se nadechly k velkému náporu. Po obdrženém třetím gólu se hned za dvě minuty prosadil hráč hostující Michal Kováč a upravil skóre na 3:1. V závěru poločasu snížil na rozdíl jedné branky Michal Kováč, pro kterého to byla už druhá trefa v zápase. Do kabin se tedy šlo za hubeného vedení pro domácí Kralovice.

Jasná dominance domácího týmu v druhém pětačtiřicetiminutovce

Po přestavce domácí začali, tak jak v začátku celého utkání. V 52 mintě se trefil Petr Vopat, který zvýšil vedení svého týmu na 4:2 a Nýřany tenhle gól úplně zlomil. Nedokazali už na něj najít žádnou odpověd, za to domáci hýřili aktivitou. Za dalších osm minut dokončil svůj hattrick v zápase Purkar. Tečku za zápasem udělal v 69. minutě Martin Kůsa, který upravil na konečných 6:2 pro Kralovice. Domácí měli ještě pár slibných akci, ale ty už za brankaře hostí nedoputovaly. Kralovice tak porazily Nýřany 6:2 a připsaly si velice duležité tři body k záchraně. Díky vítezství se dotahly na rozdil jednoho bodu na Hvozd. Postavení hostů v tabulce se nezměnilo a drží se na sedmé přičce o dva body před Uněšovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice B
Josef Šott (trenér): ,,Dneska jsme hráli dobře a kombinační hrou zaslouženě došli k důležitým třem bodům, které se budou k záchraně náramně hodit. Až na závěr prvního poločasu jsme měli utkání plně pod kontrolou."

TJ Nýřany B
Roman Stauber: ,, Víceméně jsme si góly dali samy. Bylo nás málo a nebylo ani koho vystřídat, aby jsme s tím něco mohli udělat. Soupeř zaslouženě vyhrál."



Sestavy


TJ Sokol Kralovice B
J. Bodurka [-] - D. Kabát [-] (46. A. Havlíček [-] ) , J. Mareš [-] , M. Kůsa [-] , P. Pícl [-] , R. Pařík [-] , J. Purkar [-] , K. Křížek [-] , P. Vopat [-] (79. M. Oršulák [-] ) , V. Frána [-] , M. Wollráb [-] (69. J. Houdek [-] )

TJ Nýřany B
F. Jany [-] - M. Laub [-] (10. J. Šindler [-] ) , J. Václavík [-] , O. Stehlík [-] (64. R. Stauber [-] ) - M. Kalibán [-] , M. Štěpánek [-] , M. Vozabule [-] , J. Šindler [-] , M. Routschka [-] - L. Ďurina [-] , M. Kováč [-]

ŽK: 44. O. Stehlík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: REIPRICH Václav - ŠTÍPEK František (N), ŠTEFFEL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.