Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o lepši umístění zvládla lépe Radnice


Branky


0

Oba týmy bojujou o lepši umístěni a snaží se si polepšit ve středu tabulky , ale bohužel v den zápasu těchto týmu bylo utkáni TJ VOLDUCHV A , které si vybralo své hráče do souboje ve vyšší soutěži a tak volduchy byly značně oslabené a to si vybralo svou dan na končném výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas , kdy se dalo vše ještě zachránit

Poslední utkání mezi těmito dvěma celky bylo velice vyrovnáne a do sprch se šlo za konecněho stavu 2:1 pro Radnice, byl to zápas , kdy oba týmy hrali na 200% , ale dnes to byla uplně jiná káva.Při sobotním odpoledne a za velkého počtu divák, kteři se skvělou vizí přisli podpořit svůj oblíbený tým , aby jim mohli popřat plno golů a krásných akci , započal souboj týmu z osmého a daváteho místa, takže se určitě hrálo o dost .Ovšem již od začátku šlo vidět, že ve Volduchac chybý klíčoví hráči, kteří dirigovali hru a určovali co a jak, a proto tým něměl zdaleka tak velkou sílu a ve 22 minutě poslal Radnický střelec Tomáš buchanec svůj tým do vedení na to brzo odpověděl jeho spoluhráč a týmý odcházeli do šaten za stavu 2:0.

Radnická střelnice

Po vstupu do druhého poločasu to vzali domáci za pačesi a už po 24 minutách vedli 5:0  a to se odvijelo na zbytku hry. Kdy domáci si už je upevnováli skore až na konečných 7:0.Zápas to byl jistě pro domáci velmi pěkný a pro hostý velmi poučný. Dalši záležitosti je zápas se odehrál bez jediné udělené karty , takže fair play zde určitě kráśně zafungovalo



Sestavy


TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - R. Kokoška [-] (60. J. Koželuh [-] ) , L. Koffer [-] , D. Krč [-] , J. Esterka [-] , P. Jícha [-] , T. Richter [-] , T. Buchanec [-] , D. Buchanec [-] , P. Kabát [-] , P. Kočka [-]

TJ Volduchy B
J. Zatloukal [-] - J. Zeman [-] , L. Straka [-] , M. Hupák [-] - D. Moravec [-] , R. Pernica [-] , P. Bron [-] , J. Raizer [-] , J. Kratochvíl [-] - P. Vaněček [-] - J. Hoblík [-] (46. M. Plundrich [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: NOVÁK František - LISÝ Jiří, KODÝTEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.