3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová urvala v posledním utkání tři body


Branky


1

     Domácí celek Březová, která je na osmé příčce v tabulce přivítala jedenáctý Bečov, který i v oslabené sestavě domácí potrápil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Lépe do utkání vstoupili domácí hráči a již ve 4.min. se mohli radovat z první branky tohoto utkání, kdy úspěšným střelcem byl Martin Zemiánek. Hostující tým z Bečova měl k dispozici pouze základní jedenáctku, byl však vyrovnaným soupeřem a ve 23.min. srovnal stav na 1:1 Tomáš Borek. Domácí hráči si však celou situaci pohlídali a ve 27.min. opět navýšili skóre na 2:1 střelou Martina Málka. Skóre utkání se do konce prvních 45.minut nezměnilo. 

     Do druhého poločasu provedl jednu změnu za domácí celek trenér Jiří Tošnár a vyrovnané utkání obou celků mohlo pokračovat. Hosté byli rovnoceným partnerem, což dokázali v 60.min. a srovnali skóre utkání na 2:2. Šťastným střelcem za hosty byl Vojtěch Sivák. Domácí hráči se po této střelené brance však dále snažili a jejich snaha byla okořeněná v 73.min. brankou, kterou střelil Zdeněk Mudra. Stav utkání byl 3:2 pro Jiskru Březovou. Do konce 90.minut se již v tomto vyrovnaném utkání nic vážného nestalo a domácí si připsali 3 body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Březová
František Mandula ( trenér): " Naše hra nebyla dobrá, kluky zasáhla nepříjemná událost, což se projevilo na celém mužstvu. Utkání jsme přesto vyhráli, já bych chtěl všem moc poděkovat."

TJ Slavoj Bečov nad Teplou
Jiří Špak (předseda klubu ): " Zápas byl celkem vyrovnaný, byl odehrán velmi slušně. Kluci měli šance , ale hráči je všechny neproměnili. Utkání bylo průměrné, počasí bylo takové aprílové, což se také projevilo na stylu hry. Škoda, mohli jsme získat aspoň bod. "



Sestavy


TJ Jiskra Březová
K. Látka [-] (46. M. Ploc [-] ) - L. Jíra [-] - M. Málek [-] , L. Khodl [-] , M. Richter [-] , M. Zemianek [-] (87. D. Lévai [-] ) - M. Skořepa [-] - M. Šiml [-] (46. R. Esenhammer [-] ) , D. Štěpán [-] , J. Václav [-] , Z. Mudra [-] (80. L. Lévai [-] )

TJ Slavoj Bečov nad Teplou
T. Počta [-] , V. Sivák [-] - Š. Tichý [-] , L. Miko [-] , L. Havlovic [-] , T. Borek [-] - M. Havlovic [-] , P. Špak [-] , K. Makarenko [-] , T. Bílý [-] - E. Zelinka [-] -

Počet diváků: 63. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - MARŠÍK Václav (N), ŠPAK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 6. 2016 09:56
zajimavi zapas, brezova domu nedava nic zadarmo , ma druhou stranu becov kdyz ma svuj den jsou nebezpecni. myslim ze to bude remiza 2-2