Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2016 18:00

26.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pila v předehrávce jednoznačně zvítězila


Branky


1

Domácí hráči Baníku přivítali hosty z Božíčan a v předehrávce tohoto kola jednoznačně vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas, byl chudý na branky

     Do prvního poločasu nastoupili hráči obou týmů z cílem bodovat v tomto posledním kole. Oba trenéři postavili nejlepší jedenácky, které měli k dispozici. Domácí hráči na svém hřišti předváděli svoji typickou  hru a jediný gól v tomto poločase padnul již v 9. min. z kopačky Vlasty Šimůnka, který prostřelil hostujcíhí gólmana Jakuba Irlbeka. Stav prvního poločasu byl 1:0 a vydržel již po zbytek této půle.

Druhý poločas vyzněl již pro domácí hráče a to zcela jednoznačně

      Do druhého poločasu nastoupili obě jedenácky v nězměněných sestavách a tím aktivnějším celkem byl Baník, který po zdárné akci v 62. min. navýšil skóre utkání na 2:0. Střelcem za domácí byl, Marek Burda. Domácí hráči po tomto střeleném bólu dostali chuť na další branky a v 73. min. se opět prosadil Vlasta Šimůnek a již to bylo 3:0. V 77. min.,  bylo skóre opět navýšeno a to vlastní brankou z kopačky Božíčanského hráče. Tímto nešťastníkem, byl Martin Škuliba. Domácí hráči již vedli 4:0. Zhruba za další 3. minuty se  za domácí celek trefil opět Marek Burda a již to bylo 5:0. Domácí hráči již toto poslední utkání dohrávali zcela v klidu a poslední trefu této fáze soutěže za domácí hráče zaznamenal v 82. min. Karel Mourek. Stav byl pro domácí celek 6:0.

Domácí hráči se mohli radovat z posledního vítězství této jarní části a skončili celkově na druhém místě v tabulce. Jejich soupeř  z Božíčan ukončili tuto sezónu na desátém místě.



Sestavy


TJ Baník Pila
P. Gábner [-] - R. Vavřina st. [-] , R. Čapek [-] , J. Tišnovský [-] - J. Habart [-] , R. Vavřina [-] , P. Belbl [-] (79. K. Mourek [-] ) , J. Plic [-] , O. Brožík [-] - V. Šimůnek ml. [-] , T. Verzich [-] (52. M. Burda [-] )

SK Božíčany
J. Irlbek [-] - M. Petr [-] , J. Mládenec [-] , T. Latislav [-] , J. Skalický [-] , J. Rubáš [-] , M. Černý [-] , V. Nitsch [-] , P. Melichar [-] , M. Heřmánek [-] , M. Škuliba [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Granec Jan - KOUDELKA Tomáš, JAROŠ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 6. 2016 09:53
Pila jsou neprijemny souper, nehrajou hezkou hru ale porat vyhravaj .. tipuju 4-0