Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:30

26.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí celek jednoznačně deklasoval hosty z Chýše


1

     Čechie na svém hřišti deklasovala v posledním zápase hráče Sokola Chýše vysokým vítězstvím a upevnila si páté místo v tabulce soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již první poločas byl rozhodnut

      Do posledního kola v této části soutěže vlétli na svém domácím hřišti lépe hráči Čechie a již v 7. min. otevřel skóre Sylë Knushi na 1:0. Ve 12. a 33. min. se trefil za domácí hráče Mykhaylyuk Vitaliy. Stav utkání byl již 3:0. Další branku v utkání střelil ve 38.min. Milan Bubla. Hosté zatím do této minuty domácího brankáře Reného Karfiola nikterak vážně neohrozili. Zato domácí byli na koni a další branku si do sítě hostujícího gólmana Tomáše Váni připsal Sylë Knushi. Poslední brankovou trefu v prvním dějství zařídil po zdárné akci Honza Schreiber. Stav utkání byl 6:0 na konci prvního poločasu. 

Góly padaly i ve druhé půli z kopaček domácích

     Do druhé půle vlétli lépe opět domácí hráči a ve 48.min. se po zdařilé akci opět prosadil Jan Schreiber. Stav byl už 7:0 pro jednoznačně lepší domácí mužstvo. Hosté se sice snažili, ale zatím se nedokázali prosadit. Neuplynuly ani dvě minuty a hostující gólman Váňa opět lovil míč ze své sítě. Úspěšným střelcem byl v 50.min. opět  Sylë Knushi, který do této minuty zaznamenal hattrick v tomto utkání. Domácí hráči se chtěli v tomto posledním kole vytáhnout a v 62.min. založili další útok, na jejímž konci stál opět Jan Schreiber, který se rovněž blýsknul hattrickem. Hostující hráči v čele s jejich brankářem si museli připadat jako na pouťové střelnici. Střelecké hody ještě neskončili a v 65.min. se prosadil Vitaliy Mykhaylyuk. Stav utkání byl již 10:0. Po tomto desátém gólu se obraz hry mírně vyrovnal, ale další gól do žádné sítě zatím nepadl. 

     V 81.min. se hostující hráči konečně osmělili a čestný gól v tomto utkání střelil střídající Jan Burda. 10:1. Vzápětí však domácí hráči zaveleli k protiútoku, kdy na jejím konci stál Sylë Knushi a završil skóre utkání na magických 11:1. Dalovičtí hráči si po tomto vítězství upevnili 5.místo v tabulce. Hráči Chýše skončili na 13. místě v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Dalovice
Petr Richtář ( trenér): " Hosté přijeli na tento zápas v neúplné sestavě, kluci diktovali tempo hry. Mohli jsme ke konci zápasu dát spoustu šancí, ale kluci toto zahodili, už byli asi myšlenkami na závěrečné rozlučce. Zasloužená výhra našeho týmu. "

TJ Sokol Chyše B
Luboš Prokop ( trenér): " Náš tým byl ve špatné sestavě, máme málo hráčů, což se projevilo v tomto zápase. Domácí jednoznačně lepší. Více k tomuto není co dodat. "



Sestavy


TJ Čechie Dalovice
R. Karfiol [-] - S. Knushi [-] , J. Hlůžek [-] , J. Karásek [-] , R. Hájek [-] (53. D. Balšan [-] ) , J. Hegr [-] , M. Lorenz [-] (73. J. Hrbek [-] ) , M. Stolín [-] (32. P. Kodalík [-] ) , J. Schreiber [-] , M. Bubla [-] , V. Mykhaylyuk [-]

TJ Sokol Chyše B
T. Váňa [-] - M. Varga [-] (55. J. Burda [-] ) , A. Schuller [-] , R. Korec [-] , L. Vojta [-] , T. Vodička [-] , M. Ryk [-] , M. Pašek [-] , J. Chára [-] , J. Lorenc [-] , D. Adam [-]

Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - ONDRUŠ Martin (N), SOCHOR David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 6. 2016 09:49
Myslim ze vyhrajeme jasne o rozdil 4-5- golu ---- 1 ( 6:2 )