Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 15:00

21.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tým ze spodních příček tabulky přivítal třetí celek z Kolové


Branky


0

     Favorit utkání Ajax Kolová si po devadesáti minutách odváží zaslouženě tři body ze Stružné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celkem vyrovnaný první poločas.

     Na svém hřišti přivítal celek Stružná třetí tým v tabulce Ajax Kolová. Domácí mužstvo mělo na lavičce náhradníků pouze jednoho hráče ke střídání. Zato hosté v čele s Martinem Míčkem měli plnou lavici.  Očekávalo se jednoznačné utkání ze strany mužstva Kolové. Již v 6.min. se k míči dostal kapitán hostujícího mužstva Jakub Gábner a střelou překonal domácího gólmana Patrika Povinského.  Tentýž hráč ve 24.min. po nařízeném pokutovém kopu navýšil skóre svého mužstva na 0:2.  Domácí tým se však do konce prvního poločasu nenechal zahanbit a ve 40. min. snížil skóre utkání domácí Milan Paško. Hlavní rozhodčí Ladislav Kvasnička ukončil první poločas za stavu 1:2. 

Jednoznačný průběh pro Ajax.

     Ve druhém poločase se z další branky v 54.min. radovali opět hostující hráči Ajaxu, kdy se svojí trefou do listiny střelců zapsal Jan Blahník.  Tento střelec překonal domácího brankaře a stav utkání byl již 1:3. Další gól následoval zhruba za další tři minuty a šťastným střelcem za hosty byl Stanislav Štípek. Po tomto střeleném gólu domácí mužstvo mírně zabralo a po zdárné akci v 66.min. snížil svým zásahem do sítě hostujícího gólmana Přemysla Štrébla domácí záložník Petr Čurha. Zdálo se, že po tomto střeleném gólu se utkání zdramatizuje, ale hostující hráči byli proti a další gól střelil v 72.min. opět Stanislav Štípek. Stav utkání 2:5. Aby toho pro domácí celek nebylo málo, tak v 75. min. svým hattrickem v zápase navýšil skóre utkání na 2:6 opět Jakub Gábner. Hlavní rozhodčí v tomto utkání Ladislav Kvasnička udělil celkem dvě žluté karty u domácích a jednu u hostů. 



Ohlasy k zápasu



FK Ajax Kolová
Martin Míček (trenér): " Z mého pohledu jednoznačné utkání , první poločas byl oboustranný, kluci dali 2 góly. Druhý poločas jsme potom domácí tým jasně přehráli. Takže spokojenost se třemi body, "



Sestavy


TJ Stružná
P. Povinský [-] - M. Mitterpach [-] , J. Cibulka [-] , P. Rehák [-] - J. Švestka [-] , P. Čurha [-] , T. Štěch [-] - K. Brančík [-] , P. Macek [-] , M. Paško [-] , M. Hronec [-]

FK Ajax Kolová
P. Štrébl [-] - P. Pokrupa [-] , M. Veselý [-] (64. S. Ježek [-] ) , M. Pokrupa [-] , P. Buchtele [-] (34. Z. Tišnovský [-] ) - P. Budina [-] , V. Petrák [-] , J. Gábner [-] , L. Nekoranec [-] - S. Štípek [-] , J. Karban [-] (46. J. Blahník [-] )

ŽK: 47. M. Mitterpach , 75. J. Cibulka - 50. M. Pokrupa .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - DOTZAUER Josef (N), HLAVÍN Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.