Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankové hody dvou rivalů na hřišti Jiskry Březová


Branky


0

     Sedmý tým v tabulce Jiskra Březová přivítala v součastné době čtvrtý tým z Dalovic. Hostující hráči dle postavení v tabulce byli favoritem utkání, které nakonec vyhráli rozdílem jedné branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branky zcela vyrovnané první dějství

      Do prvního poločasu oba trenéři postavili to nejlepší co v součastné době mají k dispozici. Lépe do utkání vlétli domácí hráči Jiskry a již v 5. min. se k míči dostal obávaný střelec Zdeněk Mudra a vsítil první branku tohoto  utkání. Po tomto inkasovaném gólu hostující hráči přidali na své aktivitě a vyrovnávací trefu zařídil za hosty  Sylë Knushi v 16. min. Stav utkání byl 1:1. 

Hrál se velmi pohledný fotbal s řadou šancí na obou stranách. Tím šťastnějším týmem v následujících minutách byla Jiskra, která se ve 30. min. po akci ujala vedení 2:1. Šťastným střelcem za domácí,  byl Martin Zemianek. Hosté se však vůbec nezalekli a již po pěti minutách  vyrovnal stav utkání svým zásahem do sítě domácího brankáře Rudolfa  Eisenhammera útočník Milan Bublan. Stav utkání opět nerozhodný 2:2. Hosté po tomto gólu, byli mírně v laufu a další branku zaznamenal ve 37. min. Michal Lorenz. Rázem to bylo 2:3.

Domácí hráči však nesložili zbraně a těsně před koncem prvního poločasu srovnal svým zásahem skóre opět sniper Martin Zemianek. Do konce se již nic dalšího nestalo a hlavní rozhodčí Petr Vaněček odpískal konec.  Skoro 90 diváků se mohlo tedy těšit na druhý poločas tohoto vyrovnaného utkání.

Hosté si svým gólem v závěru hry odvezli tři body

     Do druhého poločasu vyběhla obě mužstva v nezměněných sestavách  a s vervou začlo druhé dějství. Průběh tohoto poločasu, byl nahoru dolu. Obě mužstva si vypracovala několik akcí, ale kýženého gólu se přihlížející divácí zatím nedočkali. V 63. min. došlo ze strany domácích ke střídání, ale toto  nemělo žádný velký vliv na průběh utkání. Ke konci zápasu hosté byli mírně lepším týmem, kdy po akci se dostal k míči  Jan Schreiber  a v 84. min. překonal domácího brankáře  Rudolfa  Eisenhammera. V této době bylo skóre nakloněné více na stranu hostů. Stav utkání byl 3:4.  Hlavní rozhodčí Vaněček v 90. min. ukončil toto pohledné utkání a hosté se mohli radovat ze svého vítězství. Domácí hráči sice prohráli těsně před koncem zápasu, ale podali velmi pěkný výkon.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Březová
Mandula František ( vedoucí mužstva): " Dle mého názoru si myslím, že tento zápas byl velmi vyrovnaný a bylo to pouze o gólech, kdo dá víc. Náš tým si zasloužil min. remízu, ale hosté se štěstím zavěsili rozhodnující gól a bylo po bodech. Kluci nevyužili pár příležitostí a to nakonec rozhodlo."




Sestavy


TJ Jiskra Březová
R. Esenhammer [-] - L. Havel [-] , J. Václav [-] , M. Šiml [-] , L. Jíra [-] - M. Zemianek [-] , M. Málek [-] (63. M. Richter [-] ) , L. Khodl [-] - M. Skořepa [-] , D. Štěpán [-] , Z. Mudra [-]

TJ Čechie Dalovice
R. Karfiol [-] - M. Stolín [-] , J. Schreiber [-] , M. Bubla [-] , T. Stolín [-] , S. Knushi [-] , J. Karásek [-] , J. Hlůžek [-] , P. Dvořák [-] , J. Sahai [-] , M. Lorenz [-]

Počet diváků: 87. Rozhodčí: Vaněček Petr - MARŠÍK Václav (N), HRBEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.