5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:30

18.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Parádní vítězství domácího celku nad svým pronásledovatele v tabulce


Branky


16. R. Ruber , 35. V. Belbl , 48. D. Hertl , 58. M. Skoupý , 87. M. Kolitsch
0

Domácí tým tabulky, který se nachází na 10. místě přivítal hráče ze Stružné, které jsou o příčku níže. Očekávalo se vyrovnané utkání, ale domácí hráči neponechali nic náhodě a jednoznačně vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Domácí tým nastoupil na hostující hráče v plné síle, lavička obou celků byla celkem pěkně zaplněná a očekávalo se vyrovnané utkání celků ze spodních pater tabulky.

Domácí hráči po mírné oťukávání zvyšovali tempo a toto korunovali prvním gólem v 16. min., kdy do sítě hostujícího brankáře Patrika Povinského se trefil útočník Roman Ruber.

Za přítomnosti 40-ti přihlížejícíh diváků si obě mužstva vytvořili v průběhu dalších minut několik šancí, ale z dalšího kýženého gólu se radovali opět domácí hráči, kdy po střele Václava Belbla ve 35. min. se ujali vedení 2:0.  Od této uvedené minuty se sice oba celky snažily střelit další gól, ale to se do poločasu již nestalo. Domácí hráči odcházeli do kabin s lepším pocitem než hostující celek.

       Do druhého poločasu vlétli lépe opět domácí hráči a již ve 48. min. po akci střelil třetí gól do sítě Stružné útočník Daniel Hertl. Po tomto střeleném gólu byli domácí hráči hodně nabuzeni což také bylo vidět na samotném hřišti, kdy další gól přidali již v 58. min. střelou Milana Skoupého. Stav utkání bylo již pěkných 4:0 pro domácí hráče, kteří toto utkání měli pod svoji kontrolou. Hostující celek zaznamenal několik náznaků šancí, ale domácí brankář Jan Hájek nemusel řešit nic závažného a jeho konto bylo stále čisté.  Domácí hráči již utkání dohrávali zcela s přehledem a jejich střelecnou formu potvrdil v závěru utkání v 87. min. střídající hráč  Martin Kolitsch. Stav utkání byl již 5:0 pro domácí celek, který jednožnačně přestřílel svého soupeře. 

Utkání se odehrálo ve velmi slušné atmosféře, kdy hlavní rozhodčí Ladislav Janoušek šáhnul pouze jednou do kapsy pro žlutou kartu, kterou udělil v 11. min. hostujícímu hráči.

Domácí celek si na své konto připsal důležité tři body v tabulce a upevnil si před svým pronásledovatelem ze Stružné desátou pozici.

Hostující hráči Stružné po této porážce jsou stále v sestupovém pásmu a v příštím kole musí plně bodovat. 



Ohlasy k zápasu


TJ Děpoltovice
Oldřich Pospěch (trenér): " Dle mého názoru náš tým od první minuty byl lepší než hosté ze Stružné, soupeře jsme moc do šancí nepouštěli. Stav po prvním poločase byl 2:0, takže paráda . Musím moje kluky pochválit za dobře zvládnuté utkání. S výsledkem jsem nadmíru spokojený, pěkné tři body do tabulky."




Sestavy


TJ Děpoltovice
J. Hájek [-] - R. Ruber [-] (52. K. Hubálek [-] ) , D. Hertl [-] , T. Košťál [-] (64. T. Križko [-] ) , M. Luboš [-] , O. Čech [-] , J. Šiler [-] , V. Belbl [-] (76. M. Kolitsch [-] ) , M. Skoupý [-] , L. Koteš [-] , M. Křehlík [-]

TJ Stružná
P. Povinský [-] - J. Dotzauer [-] , L. Zbojan [-] , P. Rehák [-] , R. Sussmann [-] - T. Poprocký [-] (60. K. Brančík [-] ) , T. Štěch [-] , J. Šabata [-] , P. Čurha [-] - P. Janáček [-] - J. Švestka [-]

ŽK: 11. J. Dotzauer .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Janoušek Ladislav - KAZDA Tomáš (N), RYPAR Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.