1:1
(1:1)
30. R. Korec
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 15:00

18.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mužstva na nejnižších příčkách tabulky se rozešly smírně


Branky


0

       Poslední Kyselka  přivítala předposlední tým z Chýše. Očekávalo se vyrovnané utkání, což také oba dva celky potvrdil remízovým stavem po 90. minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obraz prvního poločasu rozhodl a celkovém skóre utkání

       Do prvního poločasu utkání, kterému přihlíželo 35 diváků nastoupily oba týmy s odhodláním zvítězit. Oba  týmy měly k dispozici velký počet hráčů na lavičkách i proto se očekávalo vyrovnané utkání.

      V prvních minutách utkání se oba týmy oťukávaly, vytvořily si několik šancí, ale vždy to neskončilo v síti golmanů. Hosté byli v průběhu mírně lepším mužstvem, kdy toto také potvrdili po zdárné akci a ve 30. min. po střele Romana Korece se ujali vedení 0:1. Domácí mužstvo se po obdržené brance  mírně zlepšilo a těsně před hvizdem do šaten po střele v 45. min. vyrovnalo Dominikem Homolkou na 1:1.  

Vyrovnaný druhý poločas nepřinesl další góly

     Do druhého dějství za nepříznivého počasí nastoupili mužstva v mírně obměněné sestavě a obraz hry byl stejný jako v prvním poločasu. Na obou stranách byly sice příležitosti na navýšení skóre, ale  žádný hráč na hřišti nebyl schopen dopravit míč do sítě. Do konce hvizdu tohoto průměrného utkání se již nic zásadního nestalo a obě mužstva po odehraných 90. min. odešla smírně 1:1.

Celé utkání se odehrálo ve férovém duchu, kdy hlavní rozhodčí Vít Hrubý nemusel řešit žádné hrubé fauly a udělil pouze dvě žluté karty a to na straně domácího celku. Postavení obou celků se po tomto odehraném zápase nikterak nezlepšilo.



Ohlasy k zápasu


SK Kyselka
David Voráček ( hrající brankář - trenér): " Myslím si, že náš tým byl lepší, měl hodně gólových šancí, ale tyto nevyužil, střelecká neschopnost nám sebrala body. Remíza z našeho pohledu je špatná. Musíme se zaměřit v příštím zápase na proměňování šancí. Mám z čeho vybírat , kluků v mužstvu mám dost, tak uvidíme příští zápas jak se předvedou. "

TJ Sokol Chyše B
Luboš Prokop (trenér B): " Dle mého názoru si myslím, že domácí tým byl o něco lepší, měl více gólových situací, ale tyto nevyužil. Náš tým si dal vlastní gól a pak vyrovnávací. Po zápase jsem byl za bod rád. Náš tým se stále potýká z nedostatkem hráčů, marodka atd. , doufám, že se to zlepší."



Sestavy


SK Kyselka
L. Kába [-] - V. Hudec [-] (46. D. Rauscher [-] ) , J. Hlaváč [-] , O. Toušek [-] , J. Kliment [-] , T. Doležal [-] , D. Homolka [-] (65. T. Fišer [-] ) , F. Vandák [-] (85. R. Urban [-] ) , D. Grůza [-] (46. P. Pohlodek [-] ) , L. Diviš [-] , V. Bečvář [-]

TJ Sokol Chyše B
J. Spoust [-] (59. J. Tancoš [-] ) - M. Brejcha [-] , R. Korec [-] , L. Vojta [-] , J. Kuřátko [-] , L. Vančo [-] (38. A. Schuller [-] ) , M. Ryk [-] , J. Bystřický [-] (62. J. Burda [-] ) , J. Chára [-] (81. T. Váňa [-] ) , J. Lorenc [-] , M. Pašek [-]

ŽK: 70. P. Pohlodek , 75. V. Bečvář .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Hrubý Vít - KANICKÝ Richard (N), PROKOP Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.