3:2
(1:0)
56. W. Lorenz
61. L. Šereda (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

14.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo chce do první pětky, řeklo si o ní porážkou Krásna


Branky


42. D. Petřík , 50. T. Tefr , 77. D. Petřík - 56. W. Lorenz , 61. L. Šereda (p.)
0

Šílený víkend, ve kterém se největším favoritům vůbec nedařilo završilo utkání Baníku Union s Baníkem Krásno. Nabuzené Nové Sedlo posílené o dva hráče A-týmu se góly okolo poločasové přestávky dostalo do vedení 2:0 a mělo k překvapení našlápnuto velmi dobře také. Jenomže poté přišel menší výpadek, vyrovnání Krásna a vyloučení jednoho novosedelského hráče, což neavizovalo pro domácí tým nic dobrého. Jenomže Sedlo se nevzdalo a i přes početní nevýhodu dokázalo nakoenc vstřelit ještě jednu branku a zvítězit. Pro Krásno je to sice velká ztráta, ale těšit může hostující Baník alespoň to, že společně s ním neslaví výhru ani Lomnice a ani Královské Poříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové Sedlo Krásno dokonale zaskočilo

Novému Sedlu šlo o hodně, a tak nastoupilo do utkání posílené a s velkým odhodláním. Do zápasu doslova vlétlo a Krásno tím dokonale zaskočilo. Získalo si tím trochu respektu a herní převahu, na kterou Krásno nedokázalo reagovat asi tak, jak by si představovalo. Nové Sedlo tak mělo daleko více šancí, ale dlouho se nemohlo přes krásenskou obranu a hostujícího obránce prodrat až do sítě. Už to tak vypadalo, že Krásno velmi nepříjemný poločas, který evidentně nezvládalo podle představ přežije bez vážnějšího trestu, ale to nakonec dokázal změnit Daniel Petřík, který gólem do šatny ve dvaačtyřicáté minutě otevřel skóre a dostal Sedlo do vedení.

Šebl dal soupeři dvě šance, ale ani ty nestačily

Vední přineslo Novému Sedlu na kopačky klid, a tak i ve druhé půli Nové Sedlo neustupovalo. Velmi rychle se mohl prosadit Tomáš Tefr, který však nastřelil pouze tyčku. Chvíli na to ale Tomáš Tefr složil po úniku reparát a střelou mezi nohy dokázal zvýšit. Krásno to ale nesložilo, ba naopak, hosté se začali tlačit více do branky a konečně začali soupeře přehrávat, což vyústilo ve snížení Wolfganga Lorenze a následně po Šeblově faulu ve vápně také ve vyrovnání v podání Lukáše Šeredy. Krásno se tak během pěti minut dokázalo do utkání vrátit a vypadalo to, že se mu podaří snad ještě zápas i otočit a setnout tak Sedlu nelítostně hlavu. V jeho prospěch navíc hrál i fakt, že se ve čtyřiasedmdesáté minutě nechal Patrik Šebl vyloučit a domácí hráli jen v deseti. To ale Krásno nejspíš trochu moc uchlácholilo a domácí toho využili. Po perfektní trefě přímého kopu dokázal vrátit Sedlu vedení Daniel Petřík. To už byl pro Krásno zásah definitivní. Z něj už se hosté neoklepali a přenechali tak všechny body domácím.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo B
Tomáš Tefr (Baník Union Nové Sedlo): My jsem k utkání přistoupili velmi koncentrovaně. V kabině jsme si něco řekli a pozvali jsme i dva kluky z A-týmu. A všechno vyšlo tak, jak mělo, taktiky přinesla své ovoce a my jsme slavili výhru. Naše první branka nám přinesla na kopačky klid a pak jsme soupeře celkem dlouho výrazně přehrávali. Nakonec jsme se trefili, ale soupeř dokázal vyrovnat a my jsme navíc šli do desíti. Ale nás to nepoložilo, neustoupili jsme a šli jsme si za svým, což se nakonec vyplatilo. Je to paráda a já bych chtěl úplně všem klukům opravdu moc poděkovat za to, jak k zápasu přistoupili a za jejich skvělou hru. Všichni si zaslouží obrovskou pochvalu za perfektní týmový výkon.

TJ Baník Krásno
Baník Krásno: Krásno se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo B
M. Liška [-] - Z. Rubáš [-] , M. Pešák ml. [-] , M. Kubelka [-] , D. Patera [-] (67. P. Parkmann [-] ) - J. Němeček [-] (84. P. Kiss [-] ) , K. Farkaš st. [-] (87. J. Punčochář [-] ) , P. Šebl [-] - T. Tefr [-] , K. Farkaš ml. [-] (76. D. Sliško [-] ) - D. Petřík [-]

TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - J. Husák [-] (50. M. Kvapil [-] ) , L. Ruppert [-] , W. Lorenz [-] , R. Schlossbauer ml. [-] , L. Šereda [-] , V. Kvapil [-] , K. Václavík [-] , P. Poplštejn [-] , P. Michalec [-] (55. J. Masopust ml. [-] ) , K. Šereda [-]

ŽK: 35. P. Šebl , 52. K. Farkaš ml. , 89. M. Kubelka - 23. P. Michalec , 76. R. Schlossbauer ml. . ČK: 74. P. Šebl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jati David - CHARVÁT Jiří (N), SCHLOSSBAUER Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.