Š. Dubaj 40. (p.)
Š. Dubaj 85.
2:3p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

11.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice rozhodla o výhře v Poříčí až při penaltách


Branky


0

Vzhledem k tomu, že Krásno nejspíš bude penalizováno ztrátou tři bodů za nějaké neuhrazené faktury, stal se ze souboje Královského Poříčí a Lomnice v posledním kole před rozdělením soutěže do dvou částí souboj o první místo. A byl to skutečně velmi zajímavý souboj, kterému nechybělo téměř nic. Diváci se bavili pohledným fotbalem a nechybělo ani napětí. Zápas po výsledku 2:2 skončil remízou a o vítězi musely rozhodnout penalty. Ty nakonec lépe zvládla Lomnice, která tak získala prozatímní druhou příčku a nyní vše ještě závisí na svazu, který během týdne rozhodně o tom, jak to nakonec dopadne s krásenským Baníkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčí v závěru půle otevřelo skóre

Lomnice působila v prvním poločase trošičku zakřiknutě a Poříčí se zdálo výt lepším a aktivnějším týmem. Domácí určovali tempo hry a svého soupeře dokázali přehrávat. Dlouho se však nedokázali v přímém souboji o druhé místo prosadit a už se zdálo, ež ze své mírné převahy nakoenc žádnou branku nevytěží. To ale nakoenc dokázal změnit ve čtyřicáté minutě gólem do kabin Štěpán Dubaj, který svou brankou poslal Poříčí do vedení. Lomnice tak před druhou půli ztrácela a musela dotahovat.

Opačný obraz nabídl vyrovnání, obrat a vyrovnání

Ve druhé půli si však týmy své role otočily. Poříčí k druhé polovině přistoupilo defenzivněji a Lomnice dostala vepředu trochu více prostru. Svého soupeře dokázala přehrávat a od samého začátku se velmi razantně talčila za vyrovnáním. A nakoenc se také dočkala, když se v osmapadesáté minutě trefil Michal Štěpanovský. Do desti minutě se pak navíc podařilo lepší Lomnici utkání dokonce i otočit zásahem Františka Čermáka a rázem to byli domácí, kdo v utkání ztrácel. Jenomže ani oni se nevzdali a dokázali v závěru soupeři pořádně zatopit. A to také přineslo své ovoce, když se opět pět minut před koncem poločasu trefil Štěpán Dubaj, který tak poslal utkání do penaltového rozstřelu.

Lomnice byla bezchybná

Lomnice už má penalty natrénované letos až až, a tak dokázala přetlačit v této disiplíně i velmi silné Poříčí, které nakonec přeci jen jednou minulo a dovolilo si tak lomnickým střelcům zajisti druhý bod. Přímý střet o druhé míst tak nakonec ovládla Lomnice, která nyní bude jen čekat na to, jak to dopadne s penalizací Krásna. 



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí B
Baník Královské Poříčí: Královské Poříčí se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Lomnice B
Miroslav Kasl (OSS Lomnice): Bylo vidět, že proti sobě hrají tým z té horní poloviny tabulky. Fotbal byl už konečně trochu na úrovni a dalo se na něj koukat. V první půli byli domácí lepší, ale my jsme si v kabině pak něco řekli a dokázali jsme naší hru pro druhou půli zlepšit. Měli jsme navrch a dokázali jsme zápas ofenzivní hrou otočit, ale soupeř se v závěru bohužel dokázal ještě prosadit a vyrovnal. Jsme ale rádi alespoň za to, že to pro nás při penaltách dopadlo dobře.



Sestavy


Baník Královské Poříčí B
M. Zimmel [-] - V. Friml [-] , J. Miksa [-] , R. Boček [-] , V. Petráček [-] (68. P. Havlena [-] ) , V. Číž [-] , Š. Dubaj [-] , M. Harvánek [-] (90. J. Graňák [-] ) , L. Dufek [-] , J. Malášek [-] , R. Prchal [-]

TJ Lomnice B
J. Marka [-] , J. Veselý [-] - L. Maňák [-] , F. Čermák [-] , M. Zach [-] , R. Macek [-] , R. Schrehart [-] , M. Štěpanovský [-] , S. Hauf [-] (79. V. Němeček [-] ) , R. Knaf [-] (71. T. Tonhauser [-] ) , M. Matoušek [-]

ŽK: 58. J. Miksa , 90. L. Dufek - 7. M. Štěpanovský , 40. R. Schrehart .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - TUSCHINOVSCHI Marek (N), PTÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.