1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

11.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak zápas o vše zvládl a bez pomoci ostatních obhájil v Krásnu účast v první pětce


Branky


0

Nejnevýhodnější pozici měl před závěrečným kolem před tím, než se soutěž rozdělí do dvou částí chodovský Spartak, který musel účast v první pětici obhájit na hřišti Baníku Krásno, což nebylo žádnou snadnou úlohou. Se Spartakem to tak podle předpovědí většiny expertů vypadalo bledě. Chodov ale nakonec na hřišti lídra žádné dohydy nedopustil a rozhodl už v první půli třemi zásahy. Ve druhé půli jen své vedení navýšil a utkání jen kontroloval. Čestné brance Krásna v poslední minutě se však už přesto neubránil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení už v první půli, před přestávkou bylo rozhodnuto

Chodov na závěrečné veledůležité utkání velmi posílil a do utkání naskočil velmi aktivně a s vysokým očekáváním, což Krásno trochu zaskočilo, a tak měli hosté navrch. Hráli zodpovědně a vytvářeli si šance. Utkání bylo ale už od začátku zároveň tvrdé a sudímu se vymykalo z rukou. To však Spartaku nijak nebránilo v tom, aby pomalu začal pokládat áklady svého vítězství. Už v šestáncté minutě se dokázal trefit Lukáš Kočí, který dokázal svůj přímý kop nasměrovat přímo do branky. O pár minut později na víc Krásno udělalo obrovskou chybu a Martin Boči mohl jít sám na brankáře, se kterým si bez problému poradil. Pak se ale utkání začalo ještě více vyhrocovat a na řadu přišlo vyloučení Petra Macáka za fyzické atakování sudího. Chodov tak musel necelou hodinu před koncem hrát jen s deseti hráči. Ale už v první půli jasně ukázal, že mu to příliš nevadí, když na 3:0 zvýšil bez potíží Petr Jankovský. Chodov tak odcházel do šaten, jakožto vedoucí tým.

Druhou půli pokazilo Kvapilovo zranění kolene

Ve druhé půli už se hrálo daleko vyrovnanější utkání, které se neslo spíše v duchu chodovského zdržování hry, stále vyhrocené situace pro výkon sudího a mnoha šancí zejména na straně Krásna, při kterých však Spartak podržel svým možná životním výkonem brankář Vodenka. Chodovu se navíc později podařilo zvýšit zásluhou Lukáše Kočího na 4:0 a bylo rozhodnuto. Utkání pak ale trochu zasáhlo zranění Vojtěcha Kvapila, který si nejspíš vlastní vinou udělal něco s kolenem a z trávníku musel rovnou do nemocnice. Tímto mu tedy přejem brzké uzdravení, teď ale zpět k fotbalu. Chodov už si své body nakonec v pohodě uhlídal a nic na tom nezměnila už ani čestná branka Lukáše Šeredy v poslední minutě zápasu. Chodov tak bere tři body, které mu tak zajistili účast v bojích o postup.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz (Baník Krásno): Byl to poměrně dobrý fotbal. Soupeř na nás ale nastoupil ve velkém tempu a my jsme ten začátek moc nevystihli. S trochou štěstí soupeř dokázal už v první půli výrazně odskočit a pak už jsme neměli šanci to dotáhnout. Chodov se navíc snažil každou chvílí získat, co nejvíce času to šlo, a tak se od pěkného fotbalu ustupovalo. Tomu navíc nepomohl ani výkon sudího, kterému se utkání oboustranně vymklo z rukou. Pro nás ale tento výsledek v podstatě už nic neznamená a musíme se soustředit už pouze na to, abychom zvládli tu následující část sezóny.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš (Spartak Chodov): Na poslední utkání té kvalifikační poloviny jsme posílili o dva hráče z A-týmu a měli jsme velmi dobrou sestavu. Dorazili víceméně všichni, takže jsme měli čtyři hráče na střídání a na zápas jsme byli skvěle připraveni. Utkání se pro nás vyvíjelo celkem dobře a v klidu. Sice jsme museli pro vyloučení jednoho našeho hráče hrát asi hodinu jen v deseti lidech, ale i to jsme nakonec zvládli. Jsme moc rádi, že jsme dokázali pozici v té první pětici uhájit a těšíme se na nadcházející souboje s nejlepšími týmy soutěže.



Sestavy


TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - K. Šereda [-] , V. Kvapil [-] (69. J. Masopust ml. [-] ) - O. Pikal [-] , M. Kvapil [-] , R. Schlossbauer ml. [-] , L. Šereda [-] , P. Poplštejn [-] - W. Lorenz [-] , K. Václavík [-] - J. Husák [-] (54. L. Ruppert [-] )

TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - J. Kopecký [-] (78. T. Kovařík [-] ) , J. Frána [-] (55. P. Binias [-] ) , M. Boči [-] (50. J. Jiroušek [-] ) , R. Fojtík [-] , R. Jesipčuk st. [-] , J. Pinc [-] , P. Jankovský [-] (63. L. Machala [-] ) , P. Macák st. [-] , F. Vilinger [-] , L. Kočí [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: Sakáč Jan - BEJČEK Rostislav (N), POJAR Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.