Třebovle opět nebodovala


0

Hosté nutně potřebují body k záchraně v soutěži, ale ani v Nučicích je nezískali. Domácí potvrdili výhru až pět minut před koncem a minimálně bod byl pro hosty na dosah.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná hra z obou stran

Začátek utkání byl ve znamení hry ze zabezpečených obrany od vápna k vápnu. Výjimkou byla první minuta kdy si domácí Kubalík navedl balón a z dvaceti metrů jen těsně minul Pokorného bránu. Filip Kubalík se dokázal gólově prosadit deset minut před pauzou, kdy mu pěkný balón za obranu dal Jelínek a on s nabídnutou šanci nepohrdl - 1:0. Hned vzápětí mohli domácí skóre navýšit, ale při závaru v pokutovém území byli málo důrazní a míč skončil po teči Kočího jen těsně vedle.

Domácí si výhru pohlídali

Druhý poločas byl ze strany Nučic o trochu lepší. Hned na začátku chytil reflexivně Pokorný hlavičku Jelínka a vzápětí měl dvě velké šance Hervert. V koncovce však nezachoval chladnou hlavu. Prosadit se dokázali Nučičtí až v osmašedesáté minutě, kdy si na centr Šulce naběhl Lukáš Kadeřábek a zavěsil - 2:0. Místo aby si domácí zápas již pohlidali, přišla hned vzápětí kontaktní branka Třebovle po rychlém rozehrání standardní situace. Domácí obránci vůbec nezachytili náběh hostujících hráčů. I když na první střelu Růžka ještě gólman Krutský zareagoval, při následné dorážce Milana Čáslavy již neměl šanci - 2:1. Poté domácí borci úplně vypadli z role a snažili se jen udržet výsledek. Hosté hrozili hlavně střelami Bobka ze střední vzdálenosti, ať už ze hry nebo z trestných kopů. Bohužel pro hosty jeho střely létaly většinou mimo branku Krutského. Nučickým se naštěstí povedl jeden balón za obranu, kdy Šulc našel Filipa Kubalíka a ten z první trefil balón přesně k tyči - 3:1. Zbytek zápasu se již pak jen dohrával.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Pavel Krutský, trenér: Za velkého vedra se hrál fotbal průměrné kvality. Oběma týmům šlo díky sobotním výsledkům o dost. Utkání jsme zvládli. Toto jsou pro nás důležité body. Jsem rád, že náš mladý tým zápas zvládl. Za to chci klukům poděkovat.

SK Třebovle
Josef Kocourek, trenér: Domácí byli pohyblivější, mají mladé kluky. Výhru si zasloužili. My jsme si pořádnou šanci nepřipravili, jenom Bobek ostřeloval bránu. Ještě pořád není konec, ale čekají nás těžké zápasy. Teď jedeme do Kouřimi a i když se říká, že derby nemá favorita, tak nevím, jestli právě tam se nám podaří bodovat.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: LÖWE Vilém - ZÁPOTOCKÝ Milan (N), REJHON Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.