1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve vyrovnaném utkání byly šťastnější Nučice


Branky


0

Do Libodřic, kde se snadno nevyhrává, přijely Nučice, které chtěly odčinit minulou domácí porážku. V důrazném a vyrovnaném souboji se do poločasu ujali vedení hosté, v druhé půli domácí srovnali, ale Novák trefil patnáct minut před koncem výhru pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kombinace se domácím nedařila

Hosté začali utkání aktivně a pokoušeli se využívat hlavně Kubalíka. Již v úvodu utkání měli výhodu trestného kopu z dobré vzdálenosti, ale střela Šulce mířila vysoko nad branku Koláře. O pár minut později fauloval u lajny ragbyově Šafránek, centr hostů zakončoval hlavou Kubalík mimo tyče. Několik pokusů o vysunutí Kubalíka zůstalo nevyužito, protože byl vždy zastaven. Ke slovu se dostali i domácí. Pas za obranu hostů se snažil zužitkovat Pohanka, ale mířil nad. Střelu Škopka z dvaceti pěti metrů lapil gólman Krutský. Z rychlého následného brejku se do šance dral Kočí, ale byl zastaven. První branka utkání pak přišla v patnácté minutě. Pavel Škopek ztratil při rozehrávce míč, Kubalík jej rychle posunul do strany na Matěje Chromého, který si míč navedl na střed a levačkou pálil přesně – 0:1. Nučice byly na koni a domácí často zbytečně ztráceli míče. V několika pološancích se ocitl Kubalík, ale skóre se neměnilo. Dobře pálil ze střední vzdálenosti Jelínek, ale vyýborně zakročil Kolář. Ke konci poločasu se dostávali do hry i domácí, ale hosty podržel Krutský. Nejprve lapil střelu Medlenovi, později Medlen posunul balón na Hrstku, ale i jeho střelu k tyči chytá. V závěru poločasu vybojoval v rohu míč Sova, centr posadil na hlavu Pohankovi, ale i jeho hlavičku zpacifikoval Krutský.

Lepší souhra Libodřic vedla k vyrovnání

V druhé půli přestali domácí hrát nakopávané míče a jejich kombinace vedly k ohrožení Krutského branky. Po sérii autů přišel rohový kop Libodřic, na něj si nejvýše naskočil Filip Šafránek a srovnal skóre na 1:1. Libodřických bylo najednou všude plno, ale hostům se vydařil rychlý brejk. Po centru Kubalíka zakončoval osamocený Jakub Novák a vrátil hostům vedení - 1:2. Domácí pak přesunuli vše do útoku, ale Nučice si zkušeně svoji výhru pohlídaly.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Byl to ostudný výkon, asi nejhorší na jaře. Nakopávané míče dopředu k výsledku nevedly, ale přesto jsme je pořád hráli. Po bouřce v kabině jsme začali s kombinací, dostávali jsme hosty pod tlak a vyrovnali. Jenže pak jsme se vrátili ke hře z první půle, inkasovali z brejku a výsledek je takový, jaký je.

TJ Nučice
Pavel Krutský, trenér: Po kolektivním výkonu odvažíme cenné tři body, za což chci hráčům poděkovat. Kaňkou zápasu bylo obnovené zranění steheního svalu Dominika Kočího, kterého však velmi dobře zastoupil benjamínek naší sestavy Jirsa. Chtěli jsme to uhrát s nulou, ale i tak to jsou tři body.



Sestavy


FK Libodřice
M. Kolář [-] - P. Škopek [-] , P. Sova [-] , L. Pohanka [-] , M. Hrstka [-] , R. Medlen [-] , D. Oliva [-] , M. Hovorka [-] , J. Košík [-] , F. Šafránek [-] , P. Heverle [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - D. Kočí [-] , M. Chromý [-] , L. Kadeřábek [-] , T. Miňovský [-] , J. Novák [-] , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , J. Jelínek [-] , J. Vedral [-] , M. Šulc [-]

ŽK: 4. F. Šafránek - 16. F. Kubalík , 43. J. Jelínek , 89. J. Vedral .
Hráči zápasu: R. Medlen - M. Chromý , J. Jirsa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bláha Milan - NĚMEC Ladislav (N), ZÁPOTOCKÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.