Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit se trápil


0

Jasná záležitost se čekala na hřišti vedoucího Českého Brodu, jenže opak byl pravdou. Hosté nastoupili nebojácně a v první půli se dokonce ujali vedení. Jenže zkušenost domácích hráčů se projevila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v první půli

Hosté nastoupili s cílem brzy neinkasovat, což se jim však úplně nepodařilo. Již v deváté minutě si na centr ze strany naběhl Jan Makovský a svoji šanci proměnil - 1:0. Jenže to bylo ze strany domácích vše a hosté poznali, že se dá hrát fotbal. A byli po zásluze odměněni. Donutili domácí obránce k chybě a vyrovnání zařídil Jan Jelínek - 1:1. A aby toho nebylo málo, ujali se hosté vedení, což se ještě žádnému týmu na českobrodském hřišti v tomto ročníku nepodařilo. Filip Kubalík táhl rychlý brejk, poslal centr na Petra Zápotockého, pro kterého nebyl problém rozvlnit síť za zády Vymazala - 1:2. Tento výsledek donutil domácí tým zapnout na vyšší obrátky a do poločasu skóre otočili, když dva náběhy za obranu proměnil Tomáš Mašanský - 3:2.

Do druhé poloviny nastoupili hosté s tím, že to domácím nedají zadarmo a se snahou o vyrovnání. Šance na to byly. Jelínek hlavou jen těsně minul, Kubalík po chybě domácího gólmana přestřelil bránu a střela Herverta skončila v náruči brankáře Vymazala. Samozřejmě, že i domácí měli šance a jednu z nich čtvrthodiny před koncem utkání po pěkné narážečce využili. Na konci akce stál Jan Makovský - 4:2. Poté si to už domácí pohlidali.Hosté nebyli daleko od překvapení, ale donutili domácí k plnému výkonu.



Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Pavel Krutský, trenér: Zápas se musel líbit. Nebyla nouze o zajímavé momenty na obou stranách. Hráčům chci za výkon poděkovat. Odehráli s favoritem na jeho hřišti vyrovnanou partii a nemají se za co stydět.



Sestavy


SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - M. Mrázek [-] , J. Moško [-] , A. Moravec [-] (82. M. Kratochvíl [-] ) , T. Mašanský [-] (82. M. Šmejkal [-] ) , J. Makovský [-] (88. M. Sahula [-] ) , R. Böhm [-] (55. J. Hanzl [-] ) , M. Kozlíček [-] , P. Musílek [-] (73. T. Čermák [-] ) , J. Skořepa [-] , J. Bouma [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - D. Kočí [-] (60. M. Hervert [-] ) , P. Zápotocký [-] (83. J. Jirsa [-] ) , L. Kadeřábek [-] , T. Miňovský [-] , J. Novák [-] , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , J. Jelínek [-] , J. Vedral [-] , M. Šulc [-]

ŽK: 65. P. Musílek , 71. J. Moško .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hlavnička Radek - KULHAVÝ Pavel (N), NEVŠÍMAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.