Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 15:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka obrala o body Smíchov


Branky


0

 Smíchovští nemohou být spokojeni s aktuálním umístěním v tabulce, a tak si chtěli spravit chuť na hřišti poslední Košutky. Domácí ale hrají každý zápas doslova o holé přežití, takže musí v každém zápase nejlépe zvítězit, k čemuž jim pomáhá i specifické hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Hosté měli skvělý vstup do utkání, hrozili rychlými výpady, střídavě středem nebo po stranách. Do jednoho takového úniku se dostal Martin Rubricius, ale tváří v tvář s gólmanem šanci nevyužil a nechal pouze vyniknout svého soka. Následný rohový kop se ale dostal k právě zmíněnému mladému forvardovi, který krásnou střelou pod víko nakonec skóroval a otevřel tak skóre zápasu. Radost týmu ve žlutém však netrvala dlouho, za necelou minutu se totiž střelou zblízka dokázal trefit Petr Zigmund a bylo opět srovnáno. Tento stav ale do poločasu nevydržel, neboť Lubomír Konárek čtyři minuty před půlí vystihl nerozvážnou rozehrávku domácích a z ostrého úhlu dostal míč do odkryté branky.

 Druhý poločas ztratil to pěkné tempo z poločasu prvního, ale na brankách to neubralo. V 58. minutě se Smíchov dostal poprvé v utkání do dvoubrankového vedení, po dalším rychlém výpadu zakončoval opět Lubomír Konárek. Jenže, dvě minuty poté zahrávala Košutka přímý kop, na který si pěkně naběhl mladý Matěj Potoček a lehkou tečí překonal brankáře Víta. A v 68. minutě dokonali domácí perfektní dotažení, takže i na body. Byl to opět Petr Zigmund, jenž zužitkoval pěkný pas z pravé strany. Závěr utkání nám pak nabídl jednu slibnou šanci smíchovského Fajfrlíka mladšího, ale brankář Mravík již neinkasoval.

 O vítězi tedy musely rozhodnout penalty, ve kterých hosté třikrát trestuhodně zahodily a i když jejich brankář Vít dvě penalty chytil, na bonusový bod to nestačilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (hráč): Byl to pěkný, vyrovnaný zápas. Hostě byli v první půli lepší, poté se hra vyrovnala. V penaltách jsme měli trochu štěstí, ale dál držíme naší vítěznou sérii, co se týká pokutových kopů.

SK Smíchov Plzeň
David Tobrman (hráč): Měli jsme dobrý vstup do utkání a dvoubrankové vedení jsme měli udržet. Bohužel se tak nestalo, dvakrát jsme lacině inkasovali a naše trápení při penaltách snad ani nestojí za řeč.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
J. Frémund [-] (46. M. Mravík [-] ) - P. Zigmund [-] , J. Prokeš [-] (80. D. Vlček [-] ) , J. Novák [-] , J. Kastl [-] (80. V. Sirotek [-] ) , M. Votava [-] (70. J. Svoboda [-] ) , M. Potoček [-] , M. Kluska [-] , V. Hamršmíd [-] (82. M. Pitule [-] ) , S. Vokáč [-] , R. Holý [-]

SK Smíchov Plzeň
Z. Vít [-] - M. Rubricius [-] , L. Konárek [-] , D. Tobrman [-] , F. Baštář [-] , L. Houška [-] , P. Konopík [-] , K. Fajfrlík [-] , K. Fajfrlík [-] , P. Ouda [-] , M. Sedláček [-]

ŽK: 64. P. Zigmund , 86. V. Sirotek - 62. M. Rubricius .
Hráči zápasu: M. Potoček - L. Konárek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lhoták Luděk - ADAMČÍK Miroslav, LEVÝ Vítek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.